Субота, 20.04.2024, 06:24
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
 
Головна » 2013 » Червень » 25 » Звіт про проведення Кремінською міською радою за участі Громадської ради при міській раді консультацій з громадськістю
17:00
Звіт про проведення Кремінською міською радою за участі Громадської ради при міській раді консультацій з громадськістю

Звіт
про проведення Кремінською міською радою за участі
Громадської ради при міській раді консультацій з громадськістю


З метою проведення консультацій з громадськістю з питання обговореня проекту детального планування частки території скверу «Слави» для будівництва храму-каплиці, архітектурно-будівельного рішення храму-каплиці та надання дозволу на відведення земельної ділянки для будівництва храму-каплиці у сквері «Слави» м. Кремінна

Кремінською міською радою за участі громадської ради було організовано публічне громадське обговорення у формі публічних громадських слухань 18 червня 2013 р.

Розпорядженням міського голови було затверджено план заходів з організації та проведення обговорення питання.

Відповідно до розпорядження міського голови інформація про проведення публічних громадських обговорень була розміщена на радіо на сайті міської ради (krem-rada.at.ua) та на дошці оголошень у міській раді .

Громадською радою був затверджений план заходів щодо організації проведення публічних обговорень.

Протягом публічного громадського обговорення до робочої групи не надходило пропозицій та рекомендацій від мешканців міста .

У громадських слуханнях, що пройшли 18 червня 2013 р. взяли участь міський голова Гриценко В.І., секретар міської ради Колесніченко Л.В., головний архітектор району Евсюкова Т.Ф. , члени Громадської ради при міській раді , депутати міської ради , представники органів самоорганізації населення, громадських організацій, представники від трудових колективів та мешканці міста , ЗМІ.

За підсумками проведення публічного громадського обговорення громадською радою при міськраді були узагальнені та надані до міської ради для врахування наступні пропозиції:

  1. Громадська рада рекомендує міській раді надати згоду на виділення земельної ділянки для будівництва храму-каплиці у сквері «Слави» м. та схвалити проект детального планування частки території скверу «Слави» для будівництва храму-каплиці, архітектурно-будівельного рішення храму-каплиці .
  2. Рекомендувати міському голові взяти під особистий контроль будівництво каплиці-храму .
  3. Рекомендувати виконкому міської ради проводити постійний моніторинг проведення робіт по будівництву храму –каплиці.
  4. Рішення щодо затвердження проекту відведення земельної ділянки приймати за умови наявності висновків усіх служб.

19 червня 2013 р. відбулася тридцять шоста сесія Кремінської міської ради шостого скликання, на якій було прийнято рішення № 36/39” «Про надання згоди на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва храму –каплиці Парафії Свято-Троїцького Храму»

Рішення прийнято з урахуванням рекомендацій та рішення Громадської ради при Кремінській міській раді одноголосно .



Міський голова _________________ В.І.Гриценко

Голова Громадської ради
при міській раді _________________________ Т.В. Коткіна


Категорія: Громадська рада | Переглядів: 462 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz