П`ятниця, 29.03.2024, 12:05
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
 
Головна » 2015 » Червень » 22 » Звіт про періодичне відстеження проекту рішення Кремінської міської ради «Про затвердження Положення про міський Фонд охорони навколишнь
10:20
Звіт про періодичне відстеження проекту рішення Кремінської міської ради «Про затвердження Положення про міський Фонд охорони навколишнь

Звіт

 про періодичне  відстеження  проекту рішення Кремінської міської ради «Про  затвердження Положення про міський Фонд охорони навколишнього природного середовища».

 

 

 

№/№

Зміст

 

1.

Вид та назва регуляторного акта, результативність якого відстежується, дата його прийняття та номер (у разі базового відстеження дата прийняття і номер акта не зазначаються);

Рішення міської ради від 04.05.2011 №9/2 «Про  затвердження Положення про міський Фонд охорони навколишнього природного середовища».

 

 

2.

Назва виконавця заходів з відстеження;

 

  Секретар міської ради 

3

Цілі прийняття акта;

 

   Основною метою  прийняття  відповідного рішення  є концентрація коштів для фінансування природоохоронних, ресурсозберігаючих заходів,  спрямованих на запобігання, зменшення і усунення забруднення  навколишнього природного середовища, покращення існуючого стану навколишнього природного середовища на території Кремінської міської громади.

  

4

Строк виконання заходів з відстеження;

 

 

 З   22.06.2015   по 22.07.2015

5

Тип відстеження (базове, повторне або періодичне);

 

 періодичне

6

Методи одержання результатів відстеження;

 

Звітні матеріали та звітність міської ради.

 

7

 Визначення очікуваних результатів прийняття запропонованого регуляторного акта, в т. ч. здійснення розрахунку очікуваних витрат та вигод суб'єктів господарювання, громадян та держави внаслідок дії регуляторного акта

 

 

Даним регуляторним актом передбачається джерела формування фонду та  порядок використання коштів для фінансування природоохоронних, ресурсозберігаючих заходів,  спрямованих на запобігання, зменшення і усунення забруднення  навколишнього природного середовища, покращення існуючого стану навколишнього природного середовища на території Кремінської міської громади, а також заходів по зниженню впливу забруднення навколишнього природного середовища на здоров’я населення.

            Позитивним моментом впровадження даного регуляторного акту є встановлення єдиних правил планування природоохоронних заходів та  здійснення видатків з міського Фонду охорони навколишнього природного середовища.

 

8

Визначення показників результативності регуляторного акта

 Визначення показників  полягає у:

  • простоті  та доступності  положень акту;
  • простоті виконання  вимог акту;
  • врегулювання прав  і обов’язків  суб’єктів господарювання , на яких  поширюється  даний акт;
  • встановлення чіткого  порядку  використання коштів фонду;

9

Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.

 

 Прийняття  рішення  дозволяє  забезпечити  концентрацію та чітке використання  коштів на здійснення природоохоронних заходів  на території Кремінської міської громади, а також заходів по зниженню впливу забруднення навколишнього природного середовища на здоров’я населення.

Надходження до бюджету

2013 рік  -98922 грн.

2014 рік  -35321 грн

2015 рік (2 кв) – 32061 грн.

 

 

 

В цілому регуляторний акт має достатній ступінь досягнення визначених цілей, результати реалізації мають позитивну динаміку. Регуляторний акт не потребує будь яких змін та доповнень.

 

  

 

 

 

 

Кремінський міський голова                                                         В.І.Гриценко

 

Категорія: Звіти про відстеження | Переглядів: 439 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz