П`ятниця, 29.03.2024, 14:19
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
 
Головна » 2015 » Жовтень » 15 » Протокол з засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології
16:08
Протокол з засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

 ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ

 засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

                                                                                                         

       м. Кремінна                                                                                   „ 15” жовтня  2015 р.                                                                                                                              11.00 каб. №12

 

 

На засіданні присутні 4 членів комісії:  Стародубцева Л.В.,  Павлов А.М.     Попов В.Г., Андрєєв О.В.

Відсутні 3 члена комісії

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені:  секретар міської ради Колесніченко Л.В., начальник відділу  Пруденко О.П.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Розгляд профільних питань.

Інформація: Пруденко О.П. – начальника землевпорядного відділу     апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради  

Розгляд питань , які виносяться на рорзгляд 65 сесії міської ради

                            Інфоормація : заступника міського голови Макогон Н.М. , секретаря міської ради  Колесніченко Л.В.

 

  1. Розгляд звернень громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на яких розташоване їх нерухоме майно на праві особистої власності та знаходиться у користуванні громадян

              СЛУХАЛИ:

Пруденко  О.П., яка оголосила заяви громадян

1. Сідаш Наталії Сергіївні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Шевченко, 27/78, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Горького, 49;

2. Онищенку Олександру Григоровичу, який мешкає за адресою: селище Житлівка, вул. Підлісна, 34, на земельну ділянку за адресою: селище Житлівка, пл. Шкільна, 83;

3. Каріці Валерію Валентиновичу, який мешкає за адресою: селище Стара Краснянка, вул. Лісна, 27, на земельну ділянку за місцем проживання;

4. Білоконь Галині Іванівні, яка мешкає за адресою: селище Стара Краснянка, вул. Комсомольська, 79, на земельну ділянку за місцем проживання;

5. Наумчук Олені Григорівні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Горького, 80А, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Горького, 82

6. Тер Аматуні Араму Арташевичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Комсомольська, 34, на земельну ділянку за місцем проживання.

які користуються земельними ділянками, на яких розташоване нерухоме майно (на праві власності) та мають намір на оформлення правовстановлюючих документів на землю і ознайомила з відповідним проектом рішення (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р.  ).

    ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  листа Головного архітектору району.

     СЛУХАЛИ:

           Пруденко  О.П., яка оголосила лист Головного архітектору району щодо оформлення права власності або права користування (оренда) земельними ділянками для подальшого узаконення нерухомого майна розташованого на земельній ділянці. (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Щодо передачі земельних ділянок комунальної власності фізичним особам у власність або в користування на правах оренди»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  протокольного доручення засідання Кабінету Міністрів України від 26.08.2015 № 90.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила протокольного доручення засідання Кабінету Міністрів України від 26.08.2015 № 90 щодо резервування земельних ділянок комунальної власності із земель житлової та громадської забудови з цільовим призначенням  для будівництва та обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд для відведення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про резервування земельних ділянок та їх відведення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  рекомендаційного листа Державної регуляторної служби України від 17.06.2015 року № 4180/0/20-15.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила рекомендаційний лист Державної регуляторної служби України від 17.06.2015 року № 4180/0/20-15 щодо внесення змін в рішення 61 сесії міської ради 6 скликання від 17.06.2015 року № 61/2, а саме:в назві рішення, в самому рішенні та в положенні виключити слова «та земельного сервітуту» (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про внесення змін в рішення 61 сесії міської ради 6 скликання від 17.06.2015 року № 61/2»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  пропозиції начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила пропозицію щодо уточнення даних при розробці проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування нежитлових вбудованих приміщень, враховуючи внесення змін до земельного законодавства України, а саме до Земельного кодексу України, Закону України «Про Державний земельний кадастр» та Закону України «Про землеустрій» (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про внесення змін в рішення 58 сесії міської ради 6 скликання від 25.02.2015 року № 58/16»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання КП «Креміннатеплокомуненерго».

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання Комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго»  щодо припинення права користування земельними ділянками та визнання такими, що втратили чинність державні акти на право постійного користування земельними ділянками, які видані на підставі рішення 31 сесії 4 скликання Кремінської міської ради від 22.03.2006 № 23/31, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна  (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про припинення права  постійного користування земельними ділянками                          КП «Креміннатеплокомуненерго» »

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  пропозиції начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила пропозицію щодо  припинення громадянці Трофімовій Людмилі Михайлівні, право користування земельною ділянкою у зв’язку з закінченням строку дії договору оренди землі, надану рішенням міської ради № 38/12 від 15.10.2003р.  в районі садиби №75 по вул. Пролетарська, селище Стара Краснянка, площею 0,0015 га для  будівництва трубчатого колодязя та  вважати таким, що втратив чинність договір оренди землі (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Трофімовій Л.М.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянки Ткаченко П.І..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянки Ткаченко П.І., як  спадкоємиці першої черги щодо добровільної відмови від права користування (оренди) земельною ділянкою в зв’язку зі смертю гр. Ткаченка Володимира Дмитровича (свідоцтво про смерть серії    І-ЕД № 469227, зареєстрованого Відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Кремінського районного управління юстиції у Луганській області 07.05.2015  № 264) (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про припинення права оренди земельною ділянкою  гр. Ткаченка В.Д.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянина Маліка  Г.О..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву  громадянина Маліка  Г.О. щодо добровільної відмови від права користування (оренди) земельною ділянкою в зв’язку з погіршенням стану здоров’я (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про припинення права оренди земельною ділянкою  гр. Маліку Г.О.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянина Зубарєва Д.Д..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву Зубарєва Д.Д. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з правом збільшення присадибної ділянки за рахунок вільної земельної ділянки, Рішення суду Кремінського району від 26.04.2010, справа № 2-435/2009 (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   гр. Зубарєву Д.Д..»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Зуєнка С.Г.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Зуєнка С.Г. щодо надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення  (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства   гр. Зуєнку С.Г.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянки Грєкової О.С.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву гр. Грєкової О.С., яка діє в інтересах громадянки Погорєлової З.М. відповідно до Довіреності від 08.09.2015 зареєстрованої в реєстрі за № 1144, про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для розташування тимчасової споруди – металевого гаражу, враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 20.08.2015 № 128 (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Погорєловій З.М.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Водоп’яна В.О.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Водоп’яна В.О. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства   гр. Водоп’яну В.О.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  ФОП Сімонова М.І.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Сімонова М.І. про надання згоди на  проведення робіт по зміні цільового призначення частини земельної ділянки під багатоквартирним будинком, враховуючи договір купівлі-продажу частки нежитлового приміщення (шляхом викупу) від 02.09.2014 року зареєстрованого в реєстрі за № 848 (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання згоди на проведення робіт по зміні цільового призначення частини земельної ділянки під багатоквартирним будинком ФОП Симонову М.І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання дирекції ТОВ «Лугекоенерго».

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Лугекоенерго» щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, враховуючи договір купівлі-продажу породного відвалу № 3 шахти «Кремінна», рішення 23 сесії міської ради 5 скликання від 19.11.2008 № 23/21, лист Рубіжанської ОДПІ від 17.09.2015 року та інформаційну довідку відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) ТОВ «Лугекоенерго»»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання ПАТ «Луганськдрук» та клопотання ТОВ «МІР ПРЕСИ»

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання ПАТ «Луганськдрук» щодо розірвання договорів оренди землі та клопотання ТОВ «МІР ПРЕСИ» щодо укладання договір оренди землі під торговими кіосками,  враховуючи договір купівлі-продажу кіосків від 23.04.2014 року та акт прийому-передачі кіосків від 18.07.2014 рок (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості) ТОВ «МІР ПРЕСИ»»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Корнюхіна І.І.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Корнюхіна І.І. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, Ухвалу Кремінського районного суду від 09.07.2015, справа  № 414/872/15-ц,  провадження № 2/414/349/2015 (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Корнюхіну І.І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Кушнарьова І.І.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Кушнарьова І.І. щодо надання дозволу на поділ земельної ділянки в зв’язку зі зміною цільового призначення частини земельної ділянки (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки гр. Кушнарьову І.І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Чорнобая М.Ф..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Чорнобая Миколи Федосійовича та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, виконану на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2000 р. № 1 (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Чорнобая М.Ф.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяв громадян, технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), які розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передачу їм безоплатно в приватну власність  земельних ділянок .

     СЛУХАЛИ:

       Пруденко  О.П., яка оголосила заяви громадян

1.1. Воробйову Віталію Івановичу, який мешкає за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Курчатова, будинок 7а, квартира 130, на земельні ділянки за адресою: м. Кремінна, вул. С.Лазо, 39,

1.2. Шевельовій Людмилі Володимирівні, яка мешкає за адресою:                                м. Кремінна, вул. Донецька, 258, на земельні ділянки за місцем проживання

1.3. Мельничук Наталії Вікторівні, яка мешкає за адресою:  м. Кремінна, вул. Совєтська (вул. Радянська), буд. 2, кв. 151, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Інтернаціональна, 9,

1.4. Маслію Юрію Петровичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна,                вул. Гоголя, 18, на земельну ділянку за місцем проживання,

1.5. Клименко Раїсі Володимирівні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна,                вул. Волкова, 17, на земельну ділянку за місцем проживання,

1.6. Шульцу Віктору Володимировичу, який мешкає за адресою:                        м. Кремінна, пров. Декабристів, 2А, на земельну ділянку за місцем проживання,

1.7. Плужнику Віктору Володимировичу, який мешкає за адресою:                        м. Кремінна, вул. Дубова Роща, 102, на земельну ділянку за місцем проживання,

1.8. Михайличенко Людмилі Вікторівні, яка мешкає за адресою:                                м. Кремінна, вул. Шевченко, буд. 26, кв. 13, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, пров. Овражний, 2

2.1. Кубаю Олегу Миколайовичу та Кубай Ірині Павлівні, які мешкають за адресою: м. Кремінна, вул. Басейна, 49 на земельну ділянку за місцем проживання,

про затвердження технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), які розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування для передачі безоплатно в приватну власність та спільно сумісну власність земельних ділянок (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ).

     ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян» та надати на чергову сесію на розгляд та затвердження.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Крупіни О.В.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Крупіни Олександра Віталійовича та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, виконану на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 05.12.1997 р. № 1273 (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Крупіни О.В.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  Проекту землеустрою.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами розташованої на площі Красна, поблизу магазину «Лідія», м. Кремінна, розроблену на підставі рішення 53 сесії 6 скликання від 29.10.2014 р. за  № 53/24, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  Проекту землеустрою.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами розташованої в районі мосту через р. Красна, м. Кремінна, розроблену на підставі рішення 53 сесії 6 скликання від 29.10.2014 р. за  № 53/24, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  Проекту землеустрою.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами розташованої в районі автобусної зупинки Житлівка 2, селища Житлівка, розроблену на підставі рішення 53 сесії 6 скликання від 29.10.2014 р. за  № 53/24, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  Проекту землеустрою.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами розташованої в районі залізничної зупинки Володіно, селища Стара Краснянка, розроблену на підставі рішення 53 сесії 6 скликання від 29.10.2014 р. за  № 53/24, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  Проекту землеустрою.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами розташованої по вул. Куйбишева, м. Кремінна, розроблену на підставі рішення 53 сесії 6 скликання від 29.10.2014 р. за  № 53/24, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  Проекту землеустрою.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами розташованої по проспекту Леніна, поблизу магазину «Світлана», розроблену на підставі рішення 53 сесії 6 скликання від 29.10.2014 р. за  № 53/24, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінській міській раді для обслуговування об’єкту зовнішньої реклами»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяву громадянки Михеєвої О.П..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила громадянки Михеєвої О.П.  щодо передачі їй в оренду земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення розташовану в районі вул. Пролетарська, селища Стара Краснянка встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 43 сесії 6 скликання міської ради №43/29 від 18.12.2013 року, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі і встановити ставку орендної плати в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки  (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду громадянці Михеєвій О.П.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяву громадянки Михеєвої А.А.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила громадянки Михеєвої А.А.  щодо передачі їй в оренду земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення розташовану в районі вул. Пролетарська, селища Стара Краснянка встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 43 сесії 6 скликання міської ради №43/28 від 18.12.2013 року, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі і встановити ставку орендної плати в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки  (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду громадянці Михеєвій А.А.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяву громадянина Михеєва А.Є.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила громадянина Михеєва А.Є..  щодо передачі йому в оренду земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення розташовану в районі вул. Пролетарська, селища Стара Краснянка встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 43 сесії 6 скликання міської ради №43/27 від 18.12.2013 року, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі і встановити ставку орендної плати в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду громадянину Михеєву А.Є»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянки Павленко І.О..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянки Павленко І.О. щодо передачі їй в оренду земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення розташовану в районі вул. Пролетарська, селища Стара Краснянка встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 43 сесії 6 скликання міської ради №43/31 від 18.12.2013 року, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі і встановити ставку орендної плати в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду громадянці Павленко І.О.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянина Павленка О.В..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Павленка О.В.. щодо передачі йому в оренду земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення розташовану в районі вул. Пролетарська, селища Стара Краснянка встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 43 сесії 6 скликання міської ради №43/27 від 18.12.2013 року, враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держземагентства у Кремінському районі і встановити ставку орендної плати в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду громадянину Павленку О.В.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Усатої Т.О..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила ФОП Усатої Т.О.. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, яка знаходилася в оренді згідно договору оренди землі, на земельну ділянку, розташованої по  вул. Інтернаціональна, сквер шахти «Кремінна», м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового кіоску і встановити ставку орендної плати в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки  (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 20.10.2005 для установки торгового кіоску  ФОП Усатій Т.О.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Нагорянської Г.В. та гр. Нагорянського Є.В...

     СЛУХАЛИ: ФОП Нагорянської Г.В. та гр. Нагорянського Є.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, на земельну ділянку по пл. Кооперативній, 67, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину «Для Вас» і встановити ставку орендної плати в розмірі 10 % від нормативної грошової оцінки  (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 11.08.2005 для утримання магазину «Для Вас»  ФОП Нагорянській Г.В. та гр. Нагорянському Є.В.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Мацегори О.І. та гр. Коротенко О.С.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила ФОП Мацегори О.І. та гр. Коротенко О.С. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю та враховуючи договір купівлі - продажу нерухомого майна 1/3 частки від 14.05.2013 року, зареєстрованого в реєстрі за № 713, на земельну ділянку розташовану по пров. Желєзняка, 2а, м. Кремінна, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва і встановити ставку орендної плати в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки  (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 02.08.2010 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФОП Мацегорі О.І. та  гр. Коротенко О.С.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Бахтіної Т.І..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила ОП Бахтіної Т.І. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, на земельну ділянку по вул. Кірова, 91, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості – утримання столярного виробництва і встановити ставку орендної плати в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 15.09.2005 для утримання столярного виробництва ФОП Бахтіній Т.І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви Кукуяшного О.Д..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила Кукуяшного О.Д. діючого за дорученням від громадянки Юдіної І.О. про надання згоди міською радою на викуп земельної ділянки, розташованої по пров. Калініна, 4, м. Кремінна, яка знаходиться в постійному користуванні відповідно до Державного акту на право постійного користування землею серії ІІІ-ЛГ № 003060, виданого на підставі рішення виконкому Кремінської міської ради від 21.09.1999 року № 606 (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючим викупом земельної ділянки»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Панчук Т.О..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву гр. Панчук Т.О. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для збільшення присадибної ділянки  з подальшим викупом даної земельної ділянки за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, враховуючи Державні акти на право власності на земельні ділянки, які розташовані за адресою  м. Кремінна, вул. Березова, 1 та 2  (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Панчук Т.О.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянки Євсюкової Л.П. та громадянина Єршова В.І.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяви громадянки Євсюкової Л.П. щодо дострокового припинення права оренд и земельними ділянками та заяву громадянина Єршова В.І.  щодо передачі в оренду земельних ділянок для ведення городництва розташованих по вул. Леніна, район садиби № 218, м. Кремінна та встановити ставку орендної плати в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (додатки в матеріалах 65-ої сесії від 21.10.2015р. ) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 27.11.2013 для ведення городництва гр. Євсюкової Л.П.»

Прийнято одноголосно.

  •  

Колесніченко Л.В. представила проект рішення  «Про зміну назв вулиць , площ  та проспектів на території Кремінської міської ради» Ознайомила депутатів з протоколами робочої групи міської ради по декомунізації та звітом про проведення громадських обговорень по перейменуванню вулиць міста Кремінна.

 За результатами обговорення депутати вирішили   винести на розгляд            65 сесії міської          ради проект  рішення .

Прийнято одноголосно

 СЛУХАЛИ

Макогон Н.М. заступник міського голови з фінансово-економічних питань, яка надала інформацію про виконання бюджету за 9 місяців 2015 року  також   представила проекти рішень :

  1.  Про затвердження звіту про виконання Кремінського міського бюджету за 9 місяців 2015 року
  2. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2015 р.
  3. Про внесення змін до  Програми  проведення святкових , професійних , пам’ятних дат та ювілеїв у м. Кремінна на 2015 рік.
  4. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2015 рік
  5. Про укладання договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності.
  6. Про укладання договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності.
  7. Про укладання договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності.
  8. Про відшкодування коштів , витрачених на невід’ємні покращення будови.
  9. Про укладання договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності.
  10. Про припинення договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності
  11. Про внесення змін до рішення сесії від 17.06.2015 № 61/3
  12. Про внесення змін до рішення сесії від 17.06.2015 № 61/4
  13. Про внесення змін до рішення сесії від 17.06.2015 № 61/6
  14. Про здійснення виносної торгівлі .
  15. про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою.
  16. Про припинення договору оренди окремо визначеного майна  комунальної власності.
  17. Про припинення договору оренди окремо визначеного майна  комунальної власності.
  18. Про виконання Програми  соціально економічного  та культурного  розвитку міста Кремінна  за 6 місяців 2015 року .
  19. Про внесення змін до рішення сесії від 05,09.2012 № 28/26 « Про ліквідацію комунального підприємства Житлово –експлуатаційної контори № 1»
  20. Про відміну рішення сесії від 12.08.2015 № 64/9.
  21. Щодо передачі земельних ділянок фізичним особам .
  22. Про затвердження Цільової програми кредитування індивідуального житлового будівництва у місті Кремінна «Власний дім» на 2016 -2017 роки.
  23. Про затвердження Міської комплексної програми  соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної  операції, військово службовців і поранених учасників АТО та вшанування  пам’яті загиблих.

За результатами обговорення депутати вирішили погодити та винести на розгляд     65 сесії міської ради зазначені проекти  рішень.

Прийнято одноголосно

 

ГОЛОВА  КОМІСІЇ                                                    Л.В.СТАРОДУБЦЕВА

 

СЕКРЕТАР   КОМІСІЇ                                                        Н.В.СМАГА

 

Категорія: Прот засідань деп комисій-65 сесія | Переглядів: 465 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz