П`ятниця, 29.03.2024, 15:07
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
 
Головна » 2015 » Грудень » 10 » ПРОТОКОЛ № 1 засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології
16:22
ПРОТОКОЛ № 1 засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

 СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 1

 засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

                                                                                                         

       м. Кремінна                                                                                   „ 10” грудня  2015 р.                                                                                                                              11.00 каб. №12

 

 

На засіданні присутні 5 членів комісії:  Осеннов О.М., Фещенко О.В., Наумчук Ю.М.,              Попов В.Г. та Лопата Б.А.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені:  секретар міської ради Пилипенко Е.В, начальник відділу  Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд організаційних питань.

Інформація: Пилипенко Е.В. – секретар Кремінської міської ради

Розгляд профільних питань, які виносяться на 3 сесію міської ради.

Інформація: Пруденко О.П. – начальник землевпорядного відділу апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради

 

  1. Про обрання заступника голови постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології.

Слухали:

Пилипенка Е.В., який запропонував комісії обрати заступника голови комісії.

Осєннова О.М., який запропонував обрати заступником голови комісії депутата Лопату Б.А.

Вирішили:

Обрати заступником голови комісії депутата Лопату Б.А.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про обрання секретаря постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології.

Слухали:

Пилипенка Е.В., який запропонував комісії обрати секретаря комісії.

Осєннова О.М., який запропонував обрати секретаря комісії депутата Фещенка О.В.

Вирішили:

Обрати секретарем комісії депутата Фещенка О.В.

Прийнято одноголосно.

 

 

  1. Розгляд  пропозиції начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила пропозицію щодо припинення права користування садівничому товариству «Автотранспортник» право користування земельною ділянкою площею 3,4000 га, розташовану в районі вул. Піщана, селища Житлівка, яка на даний час не використовується за цільовим призначенням та за яку не сплачується земельний податок, враховуючи лист Рубіжанської ОДПІ від 23.11.2015 № 3395/15-03-16 щодо невикористанням та несплати земельного податку садівничим товариством за період 2012-2015 роки та не оформлялися правовстановлюючі документи (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р. ).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою садівничому товариству «Автотранспортник»»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Симоненко В.І..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Симоненка В.І. щодо дострокового припинення дії договору оренди землі в зв’язку з відчуженням нерухомого майна відповідно до договору дарування від 23.11.2015 року, зареєстрованого  в реєстрі за № 1227  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про дострокове припинення права оренди земельною ділянкою ФОП Симоненку В.І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви Бахур В.В.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Бахур В.В. щодо припинення права користування земельною ділянкою у зв’язку з відчуженням права власності на торговий павільйон, враховуючи Ухвалу Кремінського районного суду про закриття провадження в справі від 03.09.2014 року, справа № 414/1442/14-ц, провадження № 2/414/597/2014  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Бахур В.В. »

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання ТОВ «ВП «Атлант».

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко О.П., яка оголосила клопотання ТОВ «ВП «Атлант» щодо перегляду розміру орендної плати за земельну ділянку,  враховуючи прийняте рішення сесії міської ради від 25.02.2015 року № 58/18, (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про внесення змін до рішення 58 сесії міської ради 6 скликання від 25.02.2015 року № 58/18»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання Луганської регіональної філії ДП «Центр ДЗК».

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко О.П., яка оголосила клопотання виконавчого директора Луганської регіональної філії ДП «Центр ДЗК» щодо  подовження терміну дії рішення сесії міської ради від 18.12.2013 року № 43/32 (із змінами та доповненнями), в зв’язку з додатковим розглядом проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про внесення змін в рішення 43 сесії міської ради  6 скликання від 18.12.2013 року № 43/32 (із змінами та доповненнями)»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання Кремінської обласної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко О.П., яка оголосила клопотання директора Кремінської обласної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів стосовно погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та добровільної відмови від права користування частиною земельної ділянки, враховуючи рішення сесії Кремінської міської ради 12.08.2015 року № 64/32  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

           Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності в постійне користування»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Семиволоса В.Ю.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Семиволоса В.Ю. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 23.04.2014 р. № 49/16, враховуючи позитивні висновки Відділу Держземагентства у Кремінському районі та відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки  гр. Семиволосу В.Ю.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Полтавець В.О..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Полтавець В.О. щодо  передачі в приватну власність земельних ділянок, які раніше знаходилися  в оренді у гр. Полтавця В.М., враховуючи договір дарування дружині житлового будинку від 05.12.2014 року зареєстрованого в реєстрі за   № 2027,  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про передачу у приватну власність земельних ділянок гр. Полтавець В.О.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Ряполова В.М.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Ряполова В.М. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 18.06.2014 р. № 50/20, враховуючи позитивні висновки Відділу Держземагентства у Кремінському районі та відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про передачу у приватну власність земельних ділянок  гр. Ряполову В.М.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяв громадян, технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), які розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передачу їм безоплатно в приватну власність  земельних ділянок .

     СЛУХАЛИ:

       Пруденко  О.П., яка оголосила заяви громадян

1. Савічеву Миколі Павловичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, пров. Титова (Тітова), 31, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Ф. Драньова, 9,

2. Корецькому Анатолію Васильовичу, який мешкає за адресою:                                селище Житлівка, площа Шкільна, 7, на земельну ділянку за місцем проживання,

3. Чорнобаю Миколі Михайловичу, який мешкає за адресою:                                селище Житлівка, вул. Кооперативна, 16, на земельні ділянки за місцем проживання 

4. Кудрявцеву Петру Михайловичу, який мешкає за адресою:                                м. Кремінна, вул. Октябрьська, 78, на земельну ділянку за місцем проживання,

5. Кудрявцевій Лідії Гордіївні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна, пров. Гастелло, 59, на земельну ділянку за місцем проживання,

6. Літвінову Аслану Мирсеідовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Шевченко, 20/95, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, пров. Пєрвомайський, 10,

7. Віннику Івану Дмитровичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна,                площа Красна, 4/49аб, на земельну ділянку за адресою: селище Житлівка, вул. Підлісна, 16,

8. Савельчевій Катерині Володимирівні, яка мешкає за адресою:                        Донецька область, м. Макеївка, вул. Кронштадська, 73/20, на земельну ділянку за адресою: селище Житлівка, вул. Підлісна, 20,

9. Нємцевій Вірі Павлівні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Титова (Тітова), 106, на земельну ділянку за місцем проживання,

10. Горюшко Віті Іванівні, яка мешкає за адресою: м. Рубіжне,                    проспект Кірова, 8/61, на земельну ділянку за адресою: селище Стара Краснянка,                            вул. Пролетарська, 27,

11. Внукову Ігорю Олексійовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна,                вул. Красна, 69, на земельні ділянки за місцем проживання,

12. Сухініній Оксані Олександрівні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна, пров. Пушкіна, 39, на земельні ділянки за місцем проживання,

13. Семиволос Ірині Остапівні, яка мешкає за адресою: селище Житлівка, вул. Озерна, 33, на земельні ділянки за місцем проживання,

14. Олійнику Віктору Анатолійовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Вишнева, 22, на земельну ділянку за місцем проживання,

15. Шевелину Олександру Миколайовичу, який мешкає за адресою:                        м. Кремінна, вул. Басейна, 78, на земельну ділянку за місцем проживання,

16. Севостьянову Олександру Івановичу, який мешкає за адресою:                          м. Кремінна, вул. Побєди, (вул. Перемоги), 6/3, на земельну ділянку за адресою:                           м. Кремінна, пров. Кільцевий, 9,

17. Кувічинській Ганні Христофорівні та Терещенко Наталії Володимирівні, які мешкають за адресою: м. Кремінна, пров. Нагорний, 69 на земельну ділянку за місцем проживання

про затвердження технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), які розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування для передачі безоплатно в приватну власність та спільно сумісну власність земельних ділянок (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.).

     ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян» та надати на чергову сесію на розгляд та затвердження.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Трояна М.С. та Трояна О.М.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадянина Трояна Миколи Сергійовича щодо дострокового розірвання договору оренди землі від 25.02.2014 року та заяву громадянки Троян Любові Михайлівни діючої від імені Трояна Олексія Миколайовича відповідно до Довіреності від 16.01.2015 року, зареєстрованої в реєстрі за № 112-98, щодо передачі в приватну власність земельної ділянки, враховуючи договір дарування житлового будинку сину від 23.12.2014 року зареєстрованого в реєстрі за   № 1514  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про припинення права оренди гр. Трояну М.С. та передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Трояну О.М.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання ТОВ «Квалітет-1».

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Квалітет-1» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, яка знаходилася в оренді згідно договору оренди землі, на земельну ділянку, розташованої по  вул. Шахтна, 1 м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості – утримання механічно-штампувального цеху і встановити ставку орендної плати в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.05.2011 для утримання нерухомого майна – механічно-штампувального цеху  ТОВ «Квалітет-1»»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання ТОВ «Квалітет-1».

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Квалітет-1» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, яка знаходилася в оренді згідно договору оренди землі, на земельну ділянку, розташованої по  пл. Красна, 3, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і встановити ставку орендної плати в розмірі 10% від нормативної грошової оцінки  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.05.2011 для утримання магазину ТОВ «Квалітет-1»»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Гнелицького К.С..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Гнелицького К.С.. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, на земельну ділянку по пров. Октябрьському, м. Кремінна, (поштова адреса нерухомого майна розташованого на даній земельній ділянці: м. Кремінна, пров. Октябрьський, 12) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і встановити ставку орендної плати в розмірі 10 % від нормативної грошової оцінки  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.10.2010 для утримання магазину ФОП Гнелицькому К.С.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Гнелицької С.В.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Гнелицької С.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю на земельну ділянку розташовану пл. Кооперативна, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового павільйону. і встановити ставку орендної плати в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки  (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 20.10.2005 для установки торгового павільйону ФОП Гнелицькій С.В.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Новицького С.М..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Новицького С.М. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, на земельну ділянку по по пров. Октябрьському, м. Кремінна, (поштова адреса нерухомого майна розташованого на даній земельній ділянці: м. Кремінна, пров. Октябрьський, 10Б) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і встановити ставку орендної плати в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 25.08.2005 для утримання магазину ФОП Новицькому С.М.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Мальченко Т.І..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Мальченко Т.І. щодо поновлення строку дії договору оренди землі на частину земельної ділянки відповідно до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, на земельну ділянку по пров. Октябрьський, 16/59, для обслуговування закладу торгівлі  вбудованого нежитлового приміщення – магазину і встановити ставку орендної плати в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 25.08.2005 для утримання магазину ФОП Новицькому С.М.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Потапенко Н.М..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву гр. Потапенко Н.М.  щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, на земельну ділянку по пров. Октябрьському, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і встановити ставку орендної плати в розмірі 10 % від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 01.09.2010 для утримання магазину гр. Потапенко Н.М.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви Винограденка В.О.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву Винограденка В.О. щодо передачі в оренду земельної ділянки відповідно до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держгеокадастру у Кремінському районі, розташовану по вул. Інтернаціональна, 62/3, м. Кремінна, для обслуговування закладу торгівлі  вбудованого нежитлового приміщення – магазину і встановити ставку орендної плати в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду громадянину Винограденку В.О.»

Прийнято одноголосно.

 

 

 

  1. Розгляд  заяви Козинського Є.С.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву Козинського Є.С. щодо передачі в оренду земельної ділянки відповідно до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки враховуючи позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури, Відділу Держгеокадастру у Кремінському районі, розташовану по вул. Дубова Роща, м. Кремінна, для ведення особистого селянського господарства. і встановити ставку орендної плати в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду громадянину Козинському Є.С.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Клімакіної О.В..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву гр. Клімакіної О.В.  щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, на земельну ділянку по вул. Підвільшанська (Леніна), район садиби № 236 м. Кремінна, для ведення городництва і встановити ставку орендної плати в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 23.03.2006 для ведення городництва гр. Клімакіній О.В.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Клімакіної О.В..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву гр. Клімакіної О.В.  щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості з плати за землю, на земельну ділянку по  вул. Підвільшанська (Леніна), район садиби № 236,3 м. Кремінна, для сінокосіння  і встановити ставку орендної плати в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 23.03.2006 для ведення городництва гр. Клімакіній О.В.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Кудінової К.І..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву гр. Кудінової К.І. щодо надання в оренду земельної ділянки для городництва, яка раніше знаходилася в оренді у померлої  громадянки Неревенько Р.М. (свідоцтво про смерть серії І-ЕД № 422988 видане Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Кремінського районного управління юстиції у Луганській області від 21.10.2014 р.), враховуючи свідоцтво про шлюб серії І-ЕД № 219032 видане Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Кремінського районного управління юстиції у Луганській області від 25.03.2015 р.,  а також враховуючи те, що прямий спадкоємець за станом здоров’я не має можливості використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та фактичним використанням земельною ділянкою самою заявницею, на земельну ділянку вул. Підвільшанська (вул. Леніна), район садиби № 226, м. Кремінна, для ведення городництва і встановити ставку орендної плати в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.).

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки для ведення городництва гр. Кудіновій К. І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянина Кушнарьова І.І.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву Кушнарьова І.І. про надання дозволу на  проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки, яка утворилася шляхом поділу земельної ділянки, яка знаходилася  в оренді у громадянина (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки гр. Кушнарьову І.І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання КЗ «Кремінської обласної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступеня».

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання дирекції КЗ «Кремінської обласної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступеня» щодо виділення частини земельної ділянки КП «Креміннатеплокомуненерго» для проведення реконструкції та будівництва котельні, враховуючи клопотання КП «Креміннатеплокомуненерго» (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки КЗ «Кремінській обласній загальноосвітній школі-інтернату І-ІІІ ступені»»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд звернень громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на яких розташоване їх нерухоме майно на праві особистої власності та знаходиться у користуванні громадян

              СЛУХАЛИ:

Пруденко  О.П., яка оголосила заяви громадян

1. Шаповаловій Світлані Едуардівні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна,                        пров. Лермонтова, 9, на земельну ділянку за місцем проживання

2. Бондар Вірі Олексіївні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Лиманська (Куйбишева), 40, на земельну ділянку за місцем проживання

3. Чернишевій Альмірі Гарафутдинівні, яка мешкає за адресою: селище Стара Краснянка, пров. Пролетарський, 10, на земельну ділянку за місцем проживання

4. Прокопенку Володимиру Миколайовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, пров. Гастелло, 13, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, пл. Красна, (район СЄС), 4,

5. Зеленському Сергію Анатолійовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, пл. Паркова (Петровськоьго), 62, на земельну ділянку за місцем проживання,

6. Самойловій Риммі Станіславівні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Титова (Тітова), 12/54, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, проспект Дружби (Леніна), 16д,

7. Зіновій Інні Михайлівні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Октябрьська (вул. Жовтнева), 82, на земельну ділянку за місцем проживання

8. Вашечку Олександру Віталійовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, пров. Можайського, 18а, на земельну ділянку за місцем проживання

9. Бєлозьоровій Ярославі Олександрівні, яка мешкає за адресою: сел. Житлівка, вул. Піщана (вул. Пісщана), 22, на земельну ділянку за місцем проживання

10. Воробйову Віктору Васильовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, пров. Інтернаціональний, 14/2, на земельну ділянку за місцем проживання

11. Бєлікову Олександру Миколайовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Красна, 110, на земельну ділянку за місцем проживання

які користуються земельними ділянками, на яких розташоване нерухоме майно (на праві власності) та мають намір на оформлення правовстановлюючих документів на землю і ознайомила з відповідним проектом рішення (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.).

    ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянина Коваленка М.В..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву Коваленка М.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО, враховуючи Посвідчення учасника АТО серії АБ № 011458 від 04.08.2015 року та рішення 65 сесії  6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/25 «Про резервування земельних ділянок та їх відведення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції» (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Коваленку М.В.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянки Висоцької О.Г.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянки Висоцької О.Г. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, враховуючи рішення про припинення права користування земельної ділянки садівничому товариству «Автомобіліст» (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення та внести доповнення по цільовому використанню земельної ділянки, а саме: надати дозвіл на відведення земельної ділянки для ведення городництва і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва гр. Висоцькій О.Г.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Котухи Ю.А.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Котухи Ю.А. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, яка фактично знаходиться в користуванні громадянина, враховуючи рішення 25 сесії міської ради 4 скликання від 20.04.2005 року № 62/25 (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Котусі Ю.А.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Вашечка С.В.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Вашечка С.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, яка фактично знаходиться в користуванні громадянина (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Вашечку С.В.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  клопотання ПП «Рубіжанський залізобетон».

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання директора ПП «Рубіжанський залізобетон» про надання дозволу на  проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки, яка утворилася шляхом поділу земельної ділянки, яка знаходилася  в постійному користуванні Кремінської обласної загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступеня, враховуючи добровільну відмову від земельної ділянки директора Кремінської обласної загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступеня (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки ПП «Рубіжанський залізобетон»»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Бахтіна А.Г..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Бахтіна А.Г. про надання дозволу на  проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – утримання складу на землі промисловості для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості, яка знаходиться  в оренді відповідно до договору оренди землі від 22.05.2009 (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки ФОП Бахтіну О.Г.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянина Кушнарьова І.І.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила громадянина Кушнарьова І.І. стосовно погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та переукладання договору оренди землі від 21.07.2014 р., враховуючи рішення сесії Кремінської міської ради 21.10.2015 року № 65/41 (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

 

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду гр.  Кушнарьову І.І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянки Акімової Г.М..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву гр. Акімової Г.М. про надання дозволу на  проведення робіт по зміні цільового призначення частини земельної ділянки під багатоквартирним будинком, враховуючи договір купівлі-продажу житлової квартири  від 03.09.2015 року зареєстрованого в реєстрі за № 149 (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення частини земельної ділянки під багатоквартирним будинком гр. Акімовій Г.М.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Сущика А.Г.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву Сущика А.Г. про надання дозволу на  проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки із земель промисловості для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості – утримання лісопильні на землі сільськогосподарського призначення для ведення підсобного сільського господарства, яка знаходиться в оренді відповідно до договору оренди землі від 21.03.2003 (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки гр. Сущику А.Г.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви  громадянина Кукуяшного О.Д.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Кукуяшного О.Д., діючого за дорученням від громадянки Юдіної І.О. про викуп земельної ділянки, що перебуває в користуванні відповідно до Державного акту на право постійного користування землею та технічну документацію із землеустрою розроблену на підставі рішення сесії міської ради від 21.10.2015 року № 65/62 (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для викупу  гр. Юдіній І.О.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяв  громадян та родичів померлих землевласників.

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила громадян та родичів померлих землевласників про надання дозволу на оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки та повернення у державну власність приватизованих ними земельних ділянок на які не оформлені правовстановлюючі документи, по усуненню перешкод у роботі  переоформлення по цивільно-правовим актам права на нерухоме майно (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про відміну рішень про надання дозволу на складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку та по приватизації земельних ділянок»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Ямпольського В.А..

     СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П., яка оголосила заяву гр. Ямпольського В.А. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з правом збільшення присадибної ділянки за рахунок вільної земельної ділянки та Свідоцтва про право на спадщину за заповітом від 01.12.2015 року, зареєстрованого в реєстрі за № 1949 (додатки в матеріалах 3-ої сесії від 23.12.2015р.) .

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ямпольському В.А.»

Прийнято одноголосно.

 

 

 

 

ГОЛОВА  КОМІСІЇ                                                    О.М. ОСЕННОВ

 

СЕКРЕТАР   КОМІСІЇ                                                        О.В. ФЕЩЕНКО

Категорія: Протоколи комісій | Переглядів: 400 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz