Вівторок, 23.04.2024, 17:48
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
 
Головна » 2015 » Вересень » 18 » Про здійснення виносної торгівлі
07:31
Про здійснення виносної торгівлі

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

__________________ СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ № ______

 

“ ____”  ____________ 2015 р.                                                            

м. Кремінна

 

Про здійснення виносної торгівлі

 

        Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів»,Закону України «Про благоустрій населених пунктів» , Постанови Кабінету Міністрів від 15.06.2006 № 833 «про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення», Правил благоустрою міста Кремінна , керуючись ст. 26 Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні",    міська рада

                                                    ВИРІШИЛА.

1. Визнати виносною торгівлею (наданням послуг) здійснення суб’єктами підприємницької діяльності діяльності поза межами стаціонарних будівель, в тому числі і при розміщені товарів на ганках торгових об’єктів та під стінами будівлі торгових об’єктів, а також здійснення будь-якої не забороненої законодавством торгівлі з лотків, столів, морозильних камер, машин на території міста, крім торгівлі на ринку.

2.  Затвердити перелік документів, які додаються до заяви та завіряються подавачем ,  для визначення місця здійснення виносної торгівлі:

- копія документу, що підтверджує державну реєстрацію здійснення підприємницької діяльності;

- копія паспорту та коду платника податку;

- копія документу, який підтверджує право користування чи право власності на об’єкт торгівлі, об’єкт благоустрою чи ділянку землі;

- приблизна схема розташування передбачаємого місця проведення торгівлі;

- копія договору на вивіз та розміщення твердих побутових відходів на міському полігоні з комунальним підприємством.

При проведенні виносної торгівлі (надання послуг) в місцях проведення масових заходів до вказаних документів додається також, бажаний розмір займаної площі,асортимент товару та технічні умови при підключені до мереж електропостачання.

3. Затвердити форму Листа встановлення місця виносної торгівлі(надання послуг) та режиму роботи (додаток 1) на території Кремінської міської ради.

4. Затвердити перелік місць (вулиць) де можливе провадження виносної торгівлі(надання послуг) на території Кремінської міської ради (додаток 2).

5. Виконкому Кремінської міської ради визначити відповідального за видачу Листа встановлення місця виносної торгівлі та розрахунок пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.

6. Заборонити здійснення виносної торгівлі (надання послуг) на території пам’яток історії, будівель органів державної влади, органів місцевого самоврядування, правоохоронних та судових органів.

7.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології та на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                                                      В.І. Гриценко

Категорія: Проекти ріш міськради 65 сесія | Переглядів: 420 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz