Субота, 20.04.2024, 05:57
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
 
Головна » 2016 » Квітень » 4 » Про внесення змін до регламенту Кремінської міської ради сьомого скликання
12:01
Про внесення змін до регламенту Кремінської міської ради сьомого скликання

   

 

 
 


УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ

СЬОМА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ № 7/1

 

« 30 » березня 2016 р.                                                   

   м. Кремінна

 

Про внесення змін до регламенту

Кремінської міської ради  сьомого скликання

 

 

 

   На підставі положень Закону України «Про доступ до публічної інформації» та у зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення зміни до статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо поіменних голосувань», керуючись ч. 1 п. 1 ст. 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська  рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до рішення Кремінської міської ради від 02 грудня 2015  року № 2/3 «Про регламент міської ради сьомого скликання»:
    1.     Добавити п.12. до розділу ІІІ та викласти в наступній редакції: «Проекти рішень міської ради підлягають оприлюдненню, у терміни визначені діючим законодавством, на офіційному веб-сайті міської ради або в іншій спосіб, якщо оприлюднення в електронному вигляді не можливо з технічних причин. Проекти рішень міської ради оприлюднюються на офіційному веб-сайті міської ради відповідальною особою з супроводу сайту шляхом розміщення електронної версії проекту рішення, яку надають керівники виконавчих органів ради, що готували даний проект рішення або секретар міської ради, якщо проект рішення підготовлено депутатами міської ради, постійними депутатськими комісіями або іншими суб’єктами. Відповідальна особа з супроводу сайту надає інформацію щодо розміщення електронної версії проектів рішень на офіційному веб-сайті міської ради секретарю міської ради, який здійснює контроль за оприлюдненням проектів рішень ради.».
    2.     Викласти п.7.1. в новій редакції: «Рішення ради приймаються у порядку, встановленому діючим законодавством та даним Регламентом, відкритим поіменним або таємним голосуванням. Рішення ради з процедурних питань щодо проведення її пленарного засідання, не оформляються окремо, а зазначаються у протоколі сесії ради.».
    3.     Викласти п 7.2. в новій редакції: «Таємне голосування обов'язково проводиться у випадках, передбачених законом, у всіх інших випадках таємне голосування проводиться за рішенням ради, при цьому   пропозиції   щодо   проведення   таємного голосування по кожному конкретному питанню можуть надходити від головуючого, секретаря ради та депутатів ради.».
    4.      Викласти п. 7.4. в новій редакції: «Порядок проведення відкритого поіменного голосування.».
    5.     Викласти п.7.4.1. в новій редакції: «Для  проведення відкритого поіменного голосування лічильною комісією, або секретарем міської ради, в алфавітному  порядку складається список депутатів ради та міського голови. У вказаному списку міський голова вказується останнім.».
    6.     Викласти п. 7.4.2. в новій редакції: «При голосуванні головуючий з трибуни ставить питання на голосування: хто - «за»; - «проти»;                   -«утримався». Після підрахунку голосів головуючий оголошує підсумки голосування і відповідно прийнято запропонований проект рішення або не прийнято.».
    7.     Викласти п. 7.4.3. в новій редакції: «Навпроти прізвища кожного депутата міської ради і міського голови у вказаному списку члени лічильної комісії відображають результати голосування в цілому («за» + (плюс); «проти» - (мінус); «утримався» 0(нуль)). Напроти прізвища осіб, які присутні на пленарному засіданні, але ж не прийняли участі у голосуванні, члени лічильної комісії роблять відмітку «нг» (не голосував). Напроти прізвища осіб, які присутні або відсутні на пленарному засіданні, члени лічильної комісії роблять відмітку «присутній» або «відсутній».».
    8.     Викласти п. 7.4.4. в новій редакції:  «Вказаний список з вказівкою дати проведення пленарного засідання, номер сесії, питання з яких проводилось голосування та кількості осіб, що проголосували "за", "проти", "утримався", а також осіб, які не прийняли участі у голосуванні і осіб, які присутні або відсутні на пленарному засіданні, підписується членами лічильної комісії. Результати поіменного голосування є невід’ємною частиною протоколу сесії ради. Секретар міської ради забезпечує в день проведення голосування розміщення результатів відкритого поіменного голосування на офіційному веб-сайті ради.».
    9.     Добавити п. 8.8. до розділу ІV та викласти в наступній редакції: «Рішення міської ради підлягають оприлюдненню, у терміни визначені діючим законодавством, на офіційному веб-сайті міської ради або в іншій спосіб, якщо оприлюднення в електронному вигляді не можливо з технічних причин. Рішення міської ради оприлюднюються на офіційному веб-сайті міської ради відповідальною особою з супроводу сайту шляхом розміщення електронної версії, яку надають керівники виконавчих органів ради або секретар міської ради. Відповідальна особа з супроводу сайту надає інформацію щодо розміщення електронної версії рішень на офіційному веб-сайті міської ради секретарю міської ради, який здійснює контроль за оприлюдненням  рішень ради.».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань  регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку  із засобами масової інформації.

 

 

 

Міський голова                                                                    Ю.О. Прокопенко

Категорія: Рішення 7 сесії | Переглядів: 447 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz