П`ятниця, 29.03.2024, 11:05
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
 
Головна » 2016 » Січень » 29 » Про погодження проектів рішень
14:57
Про погодження проектів рішень

 

 

 

Кремінська міська рада

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ № ______

 

 

від _______________ 2016 р.                                                             

м. Кремінна

 

Про погодження проектів рішень

 

Розглянувши службову записку заступника міського голови  з фінансово-економічних питань, керуючись підпунктом 1,2 пункту «а» статті 27, підпункту 1 пункту «а» статті 30, підпункту 1, 8 пункту «а» статті 32, підпункту 1 пункту «б» статті 34, статті 371 , ст. 40  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Кремінської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Погодити запропоновані змінами до Програми проведення урочистих та святкових заходів  у м.Кремінна на 2016 рік і доручити заступнику міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М. підготувати та подати на розгляд чергової сесії міського ради відповідний проект рішення.
  2. Погодити запропоновані змінами до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2016 рік і доручити заступнику міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М. підготувати та подати на розгляд чергової сесії міського ради відповідний проект рішення.
  3. Погодити запропоновані змінами до Програми соціальної підтримки сімей дітей та молоді м.Кремінна на 2016 рік і доручити заступнику міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М. підготувати та подати на розгляд чергової сесії міського ради відповідний проект рішення.
  4. Погодити внесення змін до штатного розпису Кремінського міського бюджету з 01 квітня 2016 року і доручити заступнику міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М. підготувати та подати на розгляд чергової сесії міського ради відповідний проект рішення.
  5. Погодити здійснення повноважень з надання відомостей з державного земельного кадастру  апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради і доручити заступнику міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М. підготувати та подати на розгляд чергової сесії міського ради відповідний проект рішення.
  6. Погодити здійснення повноважень з формування та ведення реєстру Кремінської територіальної громади апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради і доручити заступнику міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М. підготувати та подати на розгляд чергової сесії міського ради відповідний проект рішення.
  7. Погодити здійснення повноважень державної реєстрації речових прав на нерухомість та державної реєстрації інших юридичних та фізичних осіб-підприємців  апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради і доручити заступнику міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М. підготувати та подати на розгляд чергової сесії міського ради відповідний проект рішення.
  8. Погодити передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» і доручити заступнику міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М. підготувати та подати на розгляд чергової сесії міського ради відповідний проект рішення.
  9. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

надати:

         Макогон Н.М.

         Пилипенко Є В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Секретар виконкому                                                                О.Ю.Літвін

 

Заступник міського голови                                                           Н.М. Макогон

 

Начальник  юридичного відділу                                                   Д.В. Кошаков   

Категорія: Проекти рішень виконавчого комітету 7 | Переглядів: 451 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz