П`ятниця, 19.04.2024, 02:10
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
 
Головна » 2015 » Вересень » 15 » Про Пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою
11:39
Про Пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

__________________ СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ № ______

 

“ ____”  ____________ 2015 р.                                                            

м. Кремінна

 

Про Пайову участь (внесок)

в утриманні об’єктів благоустрою

         Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» , Постанови Кабінету Міністрів від 15.06.2006 № 833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення», Правил благоустрою міста Кремінна , керуючись ст. 26 Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні",    міська рада

                                                    ВИРІШИЛА.

1. Затвердити розрахунок пайової участі плати за тимчасове користування місцем здійснення виносної торгівлі(надання послуг), за тимчасове користування місцем встановлення тимчасової споруди торгівлі (надання послуг) та з засобів  автотранспорту в у триманні об’єктів благоустрою, яка залучається з метою відшкодування витрат бюджету Кремінської міської ради на розширене відтворення об’єктів благоустрою (додаток 1).

2. Затвердити термін  плати за місце здійснення  виносної торгівлі(надання послуг) три дні  після розпорядження про погодження місця розташування  та до отримання листа-погодження місця здійснення виносної торгівлі (надання послуг).

3.Установити плату за здійснення одноденної торгівлі(надання послуг)  під час проведення святкових масових заходів у розмірі 4,5% мінімальної заробітної плати встановленої на початок бюджетного (звітного) року.

4. Надати право виконавчому комітету Кремінської міської ради звільняти від сплати пайової участі (внеску) за тимчасове користування місцем здійснення виносної торгівлі (надання послуг), за тимчасове користування місцем встановлення тимчасової споруди торгівлі (надання послуг) та засобів автотранспорту у разі офіційного запрошення міською радою суб’єктів господарювання для здійснення відповідної діяльності на території міської ради.

7.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології та на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                                                      В.І. Гриценко

Категорія: Проекти ріш міськради 65 сесія | Переглядів: 529 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz