П`ятниця, 29.03.2024, 11:44
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
 
Головна » 2015 » Липень » 3 » Порядок проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад
15:50
Порядок проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад

 

Затверджено

рішення Кремінської міської ради шостого скликання

від « 03 » липня 2015 року  № 62/1

 

Порядок
проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад

 

1. Цей Порядок визначає механізм проведення громадського обговорення, основні вимоги до його організації та розгляду узагальнених пропозицій (зауважень) під час розгляду питань про добровільне об’єднання територіальних громад відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

2. Громадське обговорення проводиться з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо добровільного об’єднання територіальних громад під час прийняття відповідного рішення.

Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

 3. Організатором  громадського обговорення є міський голова,  який видає відповідне розпорядження. В розпорядженні визначається 

 - час та дата проведення громадського обговорення;

 - місце проведення громадського обговорення;

 - визначення цільової групи;

- ефективного способу інформування потенційних учасників для участі у заході (у разі необхідності складаються списки учасників);

 -  відкриття гарячої лінії при міській раді.

4. Інформація про проведення  громадського обговорення розміщується у засобах масової інформації (КТВ і газеті «Кременщина» ) та на сайті Креміннської міської ради  в розділі «Територіальна реформа»

5. Забезпечення участі у громадських обговореннях цільових груп та всіх потенційно зацікавлених сторін досягається  шляхом інформування їх у будь-який доступний спосіб. Як правило, інформуванням потенційних зацікавлених сторін займається ініціатор громадських обговорень.

6. Пропозиції, зауваження подаються до початку громадського обговорення, надсилаються у письмовому вигляді  або електронною поштою на адресу Кремінської міської ради  із зазначенням прізвища,  імені,  по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом строку, передбаченого процедурою громадського обговорення, але не менш 5 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення. Юридичні особи подають пропозиції та зауваження у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місця знаходження. Анонімні пропозиції не розглядаються.

7. Громадське обговорення проводиться під головуванням міського голови, який оголошує порядок денний  та пропозиції щодо регламенту його проведення, оголошує проблемні питання, до яких необхідно  привернути увагу громадськості. Забезпечує проведення обговорення поданих пропозицій (зауважень).

8. Під час громадського обговорення пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються  в  усній формі.

9. У ході проведення  громадських обговорень ведеться протокол працівником апарату виконкому міської ради, у якому фіксуються всі пропозиції (зауваження).

10. Організатор громадського обговорення протягом 2 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) узагальнює їх та готує звіт, у якому зазначаються найменування організатора, зміст питання, що виносилося на громадське обговорення, інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання, а також узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення.

10. Достатня тривалість  проведення  громадських обговорень  до 10 днів з підготовкою.

 

Секретар міської ради                                                                  Л.В.Колесніченко

Категорія: Територіальна реформа | Переглядів: 1152 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz