Субота, 20.04.2024, 13:23
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
 
Головна » 2014 » Вересень » 10 » Конкурс на визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету...
11:45
Конкурс на визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету...

Конкурс

на визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування

До уваги підприємств (організацій)

Виконавчий комітет Кремінської міської ради оголошує Конкурс на визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування (рішення від 09.09.2014 № 193).

Конкурс по визначенню робочого органу проводиться відповідно до ст.44 Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 зі змінами і доповненнями.

Документи для участі у Конкурсі приймаються щоденно (крім суботи та неділі) до 10.10.2014 (включно) за адресою: м.Кремінна, пр.Леніна,13.

Інформацію про умови та порядок проведення Конкурсу разом з бланками заяв можна отримати за адресою: м.Кремінна, пр.Леніна,13 каб.16, відділ розвитку інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва з 10.09.2014 по 10.10.2014.

Конкурс відбудеться в приміщенні залу засідань Кремінської міської ради 13.10.2014.

Початок проведення конкурсу о 10.00 годині.

Реєстрація учасників конкурсу з 09.00 годин.

Умови участі в Конкурсі:

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), що мають фахівців та досвід роботи не менше 3-х років з питань організації пасажирських перевезень.

Не допускаються до участі в Конкурсі підприємства (організації), які надають послуги з перевезень; провадять діяльність на ринку транспортних послуг;представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;визнані банкрутами або щодо яких порушено процедуру банкрутства (за винятком тих, стосовно яких проводиться процедура санації), або які проходять процедуру ліквідації як суб’єкти господарювання;подали для участі в конкурсі документи не в повному обсязі або такі, що містять недостовірну інформацію.

  1. Для участі у Конкурсі претендент подає такі документи:
    1. Заяву по установленій формі на участь у Конкурсі, в якій вказуються назва, адреса та реквізити підприємства чи організації.
    2. копію свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта господарювання, завірену нотаріально;
    3. засвідчену в установленому порядку копію довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України;
    4. довідку з державної податкової інспекції про відсутність заборгованості по податках, зборах та інших обов’язкових платежах;
    5. копію Статуту (Положення) підприємства (організації);
    6. довідку про наявність матеріально-технічного забезпечення в довільній формі за підписом керівника;
    7. довідку, яка підтверджує відповідність кваліфікаційним вимогам по спеціалістах та досвіду роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень, за підписом керівника.
  2. Подання документів на Конкурс припиняється після закінчення кінцевого терміну. Документи, які надійшли після встановленого терміну, не розглядаються.
  3. Документи, подані не в повному обсязі, не реєструються і повертаються претендентам із зазначенням причин.
  4. Претендент може відкликати заяву на участь у Конкурсі до дня проведення конкурсу.
  5. Організатор має право організувати комісійну перевірку (із залученням відповідних фахівців) достовірності представлених претендентом документів відповідно до чинного законодавства. У випадку, якщо подана інформація недостовірна, претендент до участі в Конкурсі не допускається.

Телефони для довідок з питань проведення конкурсу: 3-10-30.

Електрона адреса: kremgorsovet@rambler.ru


Заступник Кремінського міського голови з питань транспорту та зв’язку – начальник відділу розвитку інфраструктури ЖКГ та будівництва І.О.Китайгора

Категорія: Оголошення | Переглядів: 567 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz