Середа, 24.04.2024, 11:59
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
 
Головна » 2012 » Березень » 28 » 28 березня 2012 р. відбулася 23 сесія Кремінської міської ради
16:39
28 березня 2012 р. відбулася 23 сесія Кремінської міської ради

28 березня 2012 р. відбулася 23 сесія
Кремінської міської ради

28 березня 2012 р.відбулася 23 сесія Кремінської міської ради шостого скликання. Головував на сесії міський голова Гриценко В.І.На порядок денний було винесено 33 питання. На початку сесії голова депутатської групи від Політичної партії «Сильна Україна» Прокопенко Ю.О. оголосив про зняття з реєстрації депутатської групи міської ради від політичної партії «Сильна Україна». Також, до сесії міської ради надійшла заява від депутатів про реєстрацію у міській раді депутатської групи «Рідне місто» у складі 6 депутатів.

У порядку контроля депутатськими комісіями було розгянуто виконання рішень міської ради, принятих у 2011 р.. За 2011 р. міською радою було прийнято 461 рішеннь. За результатами розгляду рішеннь сесії з контролю було знято 317 рішень.

На виконання рішення Кремінської районної ради від 09 лютого 2012 року № 14/4 «Про затвердження Плану заходів щодо забезпечення фінансовими ресурсами міських бюджетів та економного й раціонального використання бюджетних коштів”, доручення Прем’єр – міністра України до листа від 10.01.2012 № 31-05000-3-8/167 «Про забезпечення фінансовими ресурсами місцевих бюджетів», з метою запобігання розбалансуванню місцевих бюджетів, забезпечення фінансування видатків за захищеними статтями бюджету, недопущення утворення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та зростання кредиторської заборгованості, міська рада затвердила План заходів щодо забезпечення фінансовими ресурсами міського бюджету та економного й раціонального використання бюджетних коштів Кремінською міською радою на 2012.

Заходами передбачено проведення відповідної роботи виконкомом міської ради щодо:

  • наповнення доходної частини та вишукання додаткових джерел надходжень до бюджету;
  • активізації претензійно – позовної роботи з ліквідації заборгованості зі сплати податків та зборів;
  • заходів щодо проведення грошової оцінки земель;
  • забезпечення виконання показників програми соціально-економічного розвитку міста та виконання плану узаходів програми;
  • скорочення не першочергових витрат;
  • встановлення жорсткого режиму економного використання енергоносіїв;
  • припинити використання бюджетних коштів для проведення святкових заходів (за винятком заходів, передбачених до Дня міста, Дня місцевого самоврядування та Новорічні свята ).

На цій сесії було прийнято ряд рішень по комунальним підприємствам.

На виконання рішення сесії Кремінської міської ради від 22.02.2012р. № 22/10 «Про розгляд листів Рубіжанської об’єднаної Державної податкової інспекції в Луганській області», враховуючи, що вичерпано можливості збалансування доходів і видатків місцевого бюджету і при цьому не забезпечується покриття видатків, необхідних для здійснення міською радою повноважень та забезпечення населення міста якісними житлово-комунальними послугами, міська рада відмовила у виділенні коштів з міського бюджету на сплату податкового боргу комунальних підприємств.

Також, депутати затвердили Перелік комунального майна Кремінської територіальної громади, яке підлягає відчуженню в рахунок погашення податкових боргів комунальних підприємств громади.

22 сесія дозволила застосування положень Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” відносно Кремінської ЖЕК № 1 та прийняла рішення про визнання таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради двадцять дев’ятої сесії п’ятого скликання від 31 березня 2009 року № 29/10 «Про не застосування положень Закону України «Про відновлення платоспроможності Боржника або визнання його банкрутом до підприємств права власності територіальної громади міста Кремінна у частині щодо Кремінської ЖЕК № 1.

За підсумками проведення інвентаризації житлового фонду Кремінської міської ради, з метою забезпечення надання якісних житлово-комунальних послуг населенню депутати зобов»язали виконавчий комітет Кремінської міської ради:

  • провести інвентаризацію реєстраційної картотеки основних піднаймачів комунального житла, переданого на баланс Кремінської міської ради;
  • здійснити дефекацію переданого на баланс Кремінської міської ради житлового фонду з наданням дефектних актів;
  • підготувати документацію щодо списання зруйнованого та аварійного житлового фонду на розгляд сесії Кремінської міської ради;

Сесією розглянуто лист Луганської обласної ради від 28.02.2012р. № 1/9-441 щодо можливості безоплатної передачі із комунальної власності територіальної громади м. Кремінна у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Луганської області та надана попередня згода на безоплатну передачу із комунальної власності територіальної громади м. Кремінна у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Луганської області на баланс комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація» нежитлового приміщення - частини підвалу, загальною площею 68,2 м2, розташованого за адресою: м.Кремінна, вул.Шевченко, 10.

З метою упорядкування оплати праці працівників апарату виконавчого комітету міської ради шостого скликання міська рада прийняла рішення Про умови праці працівників апарату виконавчого комітету міської ради. Цим рішенням затверджено Положення про преміювання, встановлення надбавок та надання матеріальної допомоги працівникам Кремінської міської ради цим положенням визначені:

  • показники преміювання, як для працівників апарату, так і керівного складу міської ради, порядок встановлення надбавок та виплати матеріальної допомоги. Відповідно до порядку, преміювання працівників апарату виконавчого комітету міської ради здійснюється на підставі розпорядження міського голови, а преміювання міського голови , його заступників, керуючого справами та секретаря ради здійснюється за рішенням ради.

На підставі листа начальника КП "Кремінське РБТІ депутатами внесені зміни до Переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів. До зазначеного переліку внесена - вулиця Серебрянська 2, міста Кремінна.

Враховуючи аварійний стан приміщень комунальної власності, з метою виконання заходів, спрямованих на поповнення міського бюджету були внесені до переліку об’єктів нерухомості, які є власністю територіальної громади міста Кремінна і підлягають відчуженню через аукціон у 2012 році:

  • нежитлові приміщення загальною площею 200 кв.м, які знаходяться за адресою: проспект Леніна № 14, міста Кремінна.

Також, було розглянуто 16 земельних питання та інші.


Категорія: Оголошення | Переглядів: 602 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz