П`ятниця, 19.04.2024, 08:41
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
 
Головна » 2011 » Вересень » 16 » 13 вересня пройшло засідання громадської ради при Кремінській міській раді за участі членів громадської ради при райдержадміністрації.
09:09
13 вересня пройшло засідання громадської ради при Кремінській міській раді за участі членів громадської ради при райдержадміністрації.
     13 вересня пройшло засідання громадської ради при Кремінській міській раді за участі членів громадської ради при райдержадміністрації.             
     Членами консультативно – дорадчих органів було розглянуто стан водопостачання  жителів міста та ситуацію на комунальному підприємстві «Кремінське виробниче управління водопровідно - каналізаційного господарства».               
     В обговоренні питань   взяли участь Кремінський міський голова В. Гриценко, заступник голови райдержадміністрації С. Лебедєв, заступник міського голови І. Китайгора, директор ВУВКГ В. Щирий та інші посадові особи міської ради та міськводоканалу.             
     На сьогоднішній момент на Кремінському  виробничому  управлінні  водопровідно - каналізаційного господарства наявна податкова та заборгованість по заробітній платі, не проводиться відрахування на працюючих на підприємстві до Пенсійного фонду.              
     Серед причин негативної ситуації, що склалась, адміністрація підприємства називає невідповідність існуючого тарифу для споживачів води внаслідок подорожчання електроенергії, збільшення рівня мінімальної заробітної плати, зменшення споживання води підприємствами, а також необхідністю виконання галузевої угоди, що діє в сфері оплати праці працівників комунальних підприємств. А, отже, для стабілізації  роботи підприємства необхідно провести збільшення існуючого тарифу на воду.             
     Проти цього категорично висловились присутні члени громадської ради, інші представники громадськості, оскільки,  на їх думку, існуючий тариф і так достатньо високий.             
     Міський голова, його заступник доповіли про заходи, які вживаються виконкомом міськради  для  покращення водопостачання міста. Натомість вони вважають неможливим проведення роботи з населенням щодо підвищення тарифу  в тому випадку, коли адміністрацією водоканалу не буде вжито заходів по припиненню  подачі води за графіком, оскільки населення в змозі споживати більше води, а отже і плати за неї. Також необхідно вжити заходів по зменшенню фонду заробітної плати на підприємстві,  оскільки на сьогоднішній момент в собівартості послуг витрати на заробітну плату з відрахуваннями  становлять 56,8  %.             
     Всі пропозиції, що надійшли в ході громадського обговорення, будуть узагальнені та направлені до міської ради. 
Категорія: Новини | Переглядів: 518 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz