Четвер, 28.03.2024, 18:41
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
 
Головна » 2013 » Січень » 8 » 12 грудня 2012 р. відбулася 31 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.
15:26
12 грудня 2012 р. відбулася 31 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.

12 грудня 2012 р. відбулася 31 сесія Кремінської міської ради шостого скликання

12 грудня 2012 р. відбулася 31 сесія Кремінської міської ради шостого скликання. Головувала на сесії секретар міської ради Колесніченко Л.В.

На порядок денний було винесено 29 питаннь.

Відповідно до плану роботи міської ради депутати заслухали звіт про виконання Комплексної програми профілактики злочинності в м. Кремінна на 2011-2015 роки. Як зазначено у доповіді, метою цієї програми є поліпшення оперативної обстановки, подальше посилення боротьби зі злочинністью, підвищення рівня правоохоронної діяльності при взаємодії органів місцевого самоврядування з міліцією та активній підтримці зі сторони громадськості.

Кремінською міською радою разом з Службою у справах дітей Кремінської РДА та працівниками Кремінського РВ УМВС на протязі даного періоду проводять перевірки дотримання рішення Кремінської районної ради від 15.10.2010 р. №48/5 «Про заборону перебування у нічний час після 22.00 у закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних та інтерактивних клубах, розважальних закладах, на вулицях та в інших громадських місцях, дітей віком до 16 років», рішення Кремінської районної ради від 15.10.2010 р. №48/6 «Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в магазинах та ларьках розташованих на території Кремінського району у нічний час з 22-00 години до 7-00 години.

При виконкомі міської ради створена та діє адміністративна комісія по розгляду правопорушень в різних сферах діяльності. В состав коміссії входять представники: РЕС, РУГХ, Кремінського РВ УМВС, представники РДА та міської ради. На засіданнях комісії розглядаються протоколи, які були складені за порушення чинного законодавства:

Рішенням виконкому від 30.06. 2011року була створена комісія по обстеженню умов проживання громадян нашого міста та с. Ст.Краснянка, с.Житлівка, с. Ч. Діброва, які входять до складу територіальної громади нашого міста. По результатам обстеження складаються акти, які направляються до правоохоронних органів, в суди та ін.

У тісній співпраці з правоохоронними органами діють депутатський корпус та представники вуличних комітетів міської громади. На вимогу правоохоронних органів, органів прокуратури та суду депутати складають характеристики на громадян, співпрацюють по іншим питанням пов’язаних з дотриманням чинного законодавства.

Виконкомом міської ради разом з Кремінським РЦСССДМ, КУ КРТМО, відділом освіти Кремінської РДА, Кремінським РВ УМВС, громадськими організаціями проводиться робота по удосконаленню механізму межвідомчого співробітництва у сфері протидії поширенню наркоманії шляхом обміну інформації та досвідом роботи, проводяться спільні заходи, спрямовані на виявлення масштабів поширення наркоманії та наркозлочинності серед різних верств населення, насамперед, серед дітей та молоді.

Разом з Кремінським РЦСССДМ, Кремінським РВ УМВС, здійснюються профілактичні заходи щодо виявлення та вилучення з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, з транспорту, громадських місць, дітей, які бродяжать та жебракують Вживаються дієві заходи з виявлення неблагополучних сімей та умов проживання в них неповнолітніх.

Організовуються та проводяться спільні семінари та наради щодо координації сил правоохоронних органів місцевої влади та самоврядування, громадських організацій, з розробки спеціальних заходів направлених на попередження дитячої безпритульності та бродяжництва.

За результатами розгляду депутати прийняли звіт до відома та доручили виконкому міської ради вжити заходів щодо обладнання місць прийому громадян дільничними інспектором міліції в селищах Житлівка , Стара Краснянка , Червона Дірова та вирішити питання щодо забезпечення камерами відеоспостереження місць масового перебування громадян.

Актуальне питання яке розглянула сесія було про хід виконання Правил благоустрою м. Кремінна у 2012 році.

Повна версія документу.


Категорія: Новини | Переглядів: 483 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz