П`ятниця, 29.03.2024, 12:14
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
 
Головна » 2015 » Липень » 22 » ПРОТОКОЛ засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства , розвитку суб’єктів малого підприємництва , т
13:10
ПРОТОКОЛ засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства , розвитку суб’єктів малого підприємництва , т

 

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

 ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ

 засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства , розвитку суб’єктів малого підприємництва , торгівлі та побуту , транспорту та зв’язку

 

 

       м.Кремінна                                                                                    „ 11 ” червня   2015р.                                                                                                                    14.00  каб. №12

На засіданні присутні 5 членів комісії  :  Гриценко Ю.І., Лебедєв С.П., Карманов М.Е, Гарькава Л.О.

Відсутні- 3 члени комісії

Засідання комісії є правомочним .

Запрошені: міський голова Гриценко В.І., заступник міського голови Макогон Н.М., секретар міської ради Колесніченко Л.В.

                                                                                                         

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  

 

Розгляд питань, які виносяться на  61 сесію міської ради.

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2015 рік
  2. Про встановлення розмірів орендної плати та земельного сервітуту за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кремінна
  3.  Про встановлення податку а нерухоме майно, відмінне  від земельної ділянки з 01.01.2016
  4. Про затвердження ставок земельного податку на 2016 рік в адміністративних межах Кремінської міської ради
  5. Про встановлення акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів з 01.01.2016 року
  6. Про встановлення податку на майно (в частині транспортного податку) з 01.01.2016 року.
  7.  Про делегування повноважень
  8. Про внесення  у перелік об’єктів  комунальної власності, що підлягають  оренді на конкурсній основі  у 2015 році

 

 Слухали

Макогон Н.М. заступника міського голови з економічних питань, яка  представила проект рішення  «Про внесення змін до бюджету міської ради на 2015 рік».

За результатами обговорення депутати вирішили  погодити та винести на розгляд 61 сесії міської ради представлений проект рішення.

Прийнято одноголосно

 Слухали Макогон Н.М. заступника міського голови з економічних питань, яка  представила проекти рішень – регуляторних актів ,  які пройшли оприлюднення , на які підготовлені всі висновки , базові відстеження :

  • Про встановлення   розмірів  орендної плати та земельного сервітуту за земельні ділянки, які перебувають у  комунальній власності територіальної громади м. Кремінна.
  • Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне  від земельної ділянки з 01.01.2016
  • ро затвердження ставок земельного податку на 2016 рік в адміністративних межах Кремінської міської ради

-Про встановлення акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів з 01.01.2016 року .

  • Про встановлення податку на майно (в частині транспортного податку) з 01.01.2016 року.

Ознайомила депутатів з висновком комісії з питань регуляторної політики .

   За результатами обговорення депутати вирішили погодити та винести на розгляд 61 сесії міської ради представлені проекти рішення – регуляторні акти.

Прийнято одноголосно

Слухали

Макогон Н.М. заступника міського голови з економічних питань, яка  представила проект рішення «Про делегування повноважень» 

За результатами обговорення депутати вирішили   погодити та винести на розгляд 61 сесії міської ради представлений проект рішення.

Прийнято одноголосно

Слухали

Макогон Н.М. заступника міського голови з економічних питань, яка  представила проект рішення  Про внесення  у перелік об’єктів  комунальної власності, що підлягають  оренді на конкурсній основі у 2015 році.

За результатами обговорення депутати вирішили погодити та винести на розгляд 61 сесії міської ради представлений проект рішення, а саме :

Прийнято одноголосно

Слухали

 Гриценка В.І. Ознайомив депутатів з вимогами Закону України від 09.04.2015 №317-VIII«Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та про роботу виконавчого комітету міської ради з цього питання , також наголосив, що відповідно до протокольних доручень голови РДА до 01.08.2015 року необхідно прийняти рішення щодо демонтажу пам’ятника Леніну на пл. Красній. Зупинився, також,  на питанні перейменування вулиць міста відповідно до Закону. Повідомив, що рішенням виконавчого комітету  створена робоча група та затверджені заходи щодо виконання зазначеного Закону. Вулицям можна давати историчні назви . Більшість вулиць змінили свою назву у 60-х роках .Наголосив що рішення потрібно приймати, щоб не допустити випадків вандалізму. Стоїть питання куди поставити – на територію музею або на збереження в ККС  

Гаркава Л.О. - куди  дівати пам’ятник ?

 Карманов М.Є. -треба демонтувати , щоб  не було проявів вандалізму.

Лебедев С.П.  -давайте демонтуємо та  віддамо на збереження до ККС

 Гриценко Ю.І. -проводити слухання. Потрібно зберегти пам’ятник та передати його на збереження  до музею

            За результатами обговорення депутати вирішили оприлюднити проект рішення щодо демонтажу пам’ятника Леніну.

Прийнято одноголосно

 Заступник  голови  комісії                                                                                   Лебедев С.П.

     

Категорія: Прот засідань деп комисій-61 сесія | Переглядів: 446 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz