Вівторок, 23.04.2024, 12:04
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
 
Головна » 2015 » Червень » 15 » Протокол засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології 08.04.2015
13:10
Протокол засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології 08.04.2015

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

 ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ

 засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

                                                                                    

       м. Кремінна                                                                                   „ 08” квітня  2015 р.                                                                                                                               11.00 каб. №12

 

 

На засіданні присутні 5 членів комісії:  Стародубцева Л.В., Склярова О.В., Андрєєв О.В., Лимар Г.І., Павлов А.М..

Відсутні 3 члени комісії

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені:  секретар міської ради Колесніченко Л.В., начальник відділу  Пруденко О.П.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Розгляд профільних питань.

Інформація: Пруденко О.П. – начальника землевпорядного відділу     апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради  

 

  1. Розгляд заяви громадянки Васильєвої Галини Григоріївни щодо відміни пункту рішення про передачу в приватну власність земельної ділянки в зв’язку зі смертю громадянина Васильєва Миколи Григорійовича.

   СЛУХАЛИ:

         Пруденко  О.П. – яка оголосила заяву громадянки Васильєвої Галини Григоріївни щодо відміни пункту рішення про передачу в приватну власність земельної ділянки в зв’язку зі смертю громадянина Васильєва Миколи Григорійовича, враховуючи свідоцтво про смерть  I-ЕД № 338060, видане Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Кремінського районного управління юстиції Луганської області від  16.0.2012 р. (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р. ).

     ВИРІШИЛИ:

             Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про відміну пункту 1.14 рішення виконавчого комітету міської ради від 19.12.1997 р. № 1356»

Прийнято одноголосно.

 

  1.  Розгляд питання щодо надання дозволу на  складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для облаштування паркової зони Дитячого парку відпочинку

.            СЛУХАЛИ:

              Пруденко  О.П., яка оголосила питання для винесення на сесію щодо резервування земельної ділянки комунальної власності, яка розташована впритул до присадибних ділянок по площі Красна, 17-19, як землі загального користування для облаштування паркової зони Дитячого парку відпочинку міста Кремінна з послідуючим її оформленням міською радою орієнтовною площею 0,40 га (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

    ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на  складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для облаштування паркової зони Дитячого парку відпочинку».

Прийнято одноголосно.

 

  1.  Розгляд клопотання керівника Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства щодо поділу земельної ділянки 

 СЛУХАЛИ:

            Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання керівника Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства щодо поділу земельної ділянки, яка знаходиться в постійному користуванні в зв’язку з передачею частини земельної ділянки в постійне користування ЛКСП «Лисичанськводоканал» відповідно до рішення 7 сесії міської ради 6 скликання від 30.03.2011 року №№ 7/13, 7/14 (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

    ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка знаходиться в постійному користуванні Кремінського ВУВКГ».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд заяв громадян Антоненкової І.Ф. та Безкоровайної О.С. про надання згоди міською радою на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для утримання літнього майданчика (стаціонарна МАФ).          

 СЛУХАЛИ:

            Пруденко  О.П., яка оголосила заяви громадян Антоненкової І.Ф. та Безкоровайної О.С. про надання згоди міською радою на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для утримання літнього майданчика (стаціонарна МАФ),  враховуючи ухвалу Кремінського районного суду Луганської області про закриття провадження в справі від 11.07.2014 року справа № 414/1109/14-ц, провадження № 2-п/414/9/2014 та Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права та їх обтяжень за № 8903661 від 24.02.2015 року (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

    ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) гр.. Антоненковій І.Ф. та гр.. Безкоровайній О.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд заяви громадянина Винограденка Віталія Олексійовича про надання згоди на  проведення робіт по зміні цільового використання частини земельної ділянки під багатоквартирним будинком.

 СЛУХАЛИ:

            Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Винограденка Віталія Олексійовича про надання згоди на  проведення робіт по зміні цільового використання частини земельної ділянки під багатоквартирним будинком, враховуючи договір купівлі-продажу житлової квартири з будівлями від 18.12.2014 року зареєстрованого в реєстрі за № 1470 (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

    ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про надання згоди на проведення робіт по зміні цільового призначення частини земельної ділянки під багатоквартирним будинком гр. Винограденку В.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд заяви громадянки Ткаченко Галина Костянтинівни.          

 СЛУХАЛИ:

            Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянки Ткаченко Галини Костянтинівни та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, виконану на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 19.03.1997 р. № 303, (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

    ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Ткаченко Г.К.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд клопотання голови фермерського господарства «Ірина».          

 СЛУХАЛИ:

            Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання голови фермерського господарства «Ірина» стосовно затвердження проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землеволодіння та поновлення договору оренди землі, (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

    ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землекористування та переукладення договору оренди землі від 15.07.2009 р. укладеного з ФГ «Ірина»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви гр. Будьонної Л.Ф..

     СЛУХАЛИ:

           Пруденко  О.П., яка оголосила заяву гр. Будьонної Л.Ф. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, розташованої по вул. Гоголя, район будинку № 56, м. Кремінна, для городництва. (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 23.03.2006 для городництва  гр. Будьонній Л.Ф.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Малахова Д.І..

     СЛУХАЛИ:

          Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Малахова Д.І.  щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки розташованої по  пров. Октябрьському, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового павільйону (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 14.11.2002 для підприємницької діяльності - утримання торгового павільйону ФОП Малахову Д.І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Малахова Д.І.

     СЛУХАЛИ:

           Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Малахова Д.І.  щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, розташованої по  пров. Октябрьський, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового павільйону. (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 23.06.2006 для утримання торгового павільйону ФОП Малахову Д.І.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви ФОП Кушніра М.М..

     СЛУХАЛИ:

           Пруденко  О.П., яка оголосила заяву ФОП Кушніра М.М. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки розташованої по вул. Мічуріна, 18а, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості – утримання пилорами. (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.05.2005 для утримання пилорами ФОП Кушніру М.М.»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  пропозиції начальника землевпорядного відділу.

     СЛУХАЛИ:

           Пруденко  О.П., яка оголосила пропозицію щодо внесення змін до рішення сесії у зв’язку з  виявленням технічної помилки в рішенні 59 сесії за № 59/12, а саме вказати обмеження у використанні земельної ділянки (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про внесення змін в рішення 59 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 25.03.2015 року № 59/12»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви громадянки Акимової С.А..

     СЛУХАЛИ:

           Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянки Акимової С.А. щодо добровільної відмови від права оренди на земельну ділянку площею 0,0040 га, яка розташована по пл. Кооперативна, 48, м. Кремінна (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про припинення права оренди гр. Акімовій С.А.  по пл. Кооперативна, 48 »

Прийнято одноголосно.

 

  1. Розгляд  заяви голови садівничого товариства «Горняк».

     СЛУХАЛИ:

           Пруденко  О.П., яка оголосила заяву голови садівничого товариства «Горняк» про добровільну відмову від користування частини земельної ділянки наданої садівничому товариству, враховуючи Протокол № 2 від 21.03.2015 року про виведення громадян з членів садівничого товариства у зв’язку з відмовою у користуванні земельними ділянками та сплати членських взносів та смертю, та те, що дані земельні ділянки використовувалися без правовстановлюючих документів площею 0,9134 га, в тому числі: ріллі – 0,7864 га, дороги – 0,1270 га,  яка розташована в межах населеного пункту селища Житлівка (додатки в матеріалах 60-ої сесії від 13.05.2015р.).

     ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки садівничого товариства «Горняк» сел. Житлівка»

Прийнято одноголосно.

 

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                     Л.В.СТАРОДУБЦЕВА

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                 Н.В.СМАГА

Категорія: Прот засідань деп комисій-60 сесія | Переглядів: 416 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz