Четвер, 28.03.2024, 10:43
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
 
Головна » 2012 » Травень » 10 » ПРОТОКОЛ про узгодження сумісних дій
14:52
ПРОТОКОЛ про узгодження сумісних дій

ПРОТОКОЛ

про узгодження сумісних дій

 

                                                                                          "__”______2006 р.

Громадської організації ________________________ в особі Голови - _____________ з однієї сторони (далі громадська організація) та керівника органу виконавчої влади в особі _____________ з другої сторони (далі регуляторний орган) уклали Протокол узгодження про наступне.

І. Громадська організація, зареєстрована відповідно до Закону України       № 2460-ХП від 16.06.92р. "Про об'єднання громадян", відповідно статті 6 Закону України від 11.09.03. № 1160-ІУ "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" (далі Закон) з метою об'єднання зусиль з органом влади по впровадження принципів регуляторної політики здійснює наступні заходи:

1.  Подає до регуляторного органу пропозиції про необхідність підготовки проектів регуляторних актів, а також про необхідність їх перегляду.

2.  Бере участь у розробці проектів регуляторних актів.

3.  Подає зауваження та пропозиції щодо оприлюднених проектів регуляторних актів, бере участь у відкритих обговореннях питань, пов'язаних з регуляторною діяльністю.

4.  Приймає участь у підготовки аналізів регуляторного впливу, експертних висновків щодо регуляторного впливу та виконання заходів з відстеження результативності регуляторних актів.

5.  У разі необхідності самостійно готує аналіз регуляторного впливу проектів регуляторних актів, розроблених регуляторним органом, відстежує результативність регуляторних актів, подає за наслідками цієї діяльності зауваження та пропозиції до регуляторного органу на підставі аналізу звітів про відстеження результативності регуляторних актів про необхідність їх перегляду.

6.  Одержує від регуляторного органу у відповідь на звернення, подані у встановленому законом порядку, інформацію щодо їх регуляторної діяльності.

7.  Повідомляє регуляторний орган про рішення взяти участь в відкритих обговорення питань, пов'язаних з регуляторною діяльністю, розробці аналізу регуляторного впливу, про намір взяти участь у розробці проектів регуляторних актів чи мотивовану відмову від цих дій.

II. Регуляторний орган з метою реалізації покладених на нього Законом завдань (ст. 31 Закону) здійснює наступні заходи:

1.  При розробці плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів враховує пропозиції громадської організації у разі їх наявності. Затверджені плани оприлюднює у зазначений законодавством термін (ст.7, 32 Закону).

2.  Пропонує громадській організації прийняти участь у розробці регуляторного акту, аналізу регуляторного впливу (ст. 8, 33 Закону).

3.  При оприлюдненні проектів регуляторних актів, додержується терміну отримання від громадських організацій зауважень та пропозицій, використовує інші форми обговорення проекту регуляторного акту (ст. 9, 13 Закону).

4.  Взаємодіє з громадською організацією щодо їх участі при відстеженні результативності прийнятих регуляторних актів (ст. 6, 10 Закону).

5.  Здійснює заходи, спрямовані на взаємодії з громадською організацією при виконанні процедури перегляду діючих регуляторних актів (ст. 10, 13,37 Закону).

6.  Додержується термінів офіційного оприлюднення прийнятих регуляторних актів в засобах масової інформації (ст. 12 Закону).

7.  Недопущення прийняття рішень або розпоряджень, що мають статус "регуляторного акту", органами місцевого самоврядування, їх посадовими особами без виконання процедури оформлення висновків відповідальною постійною комісією (ст. 34, 36 Закону).

8.  Повідомляє громадські організації про відкриті обговорення питань, пов'язаних з регуляторною діяльністю (ст. Закону).

 

Протокол набирає чинності з моменту її підписання.

Доповнення та зміни до протоколу оформлюються додатками до протоколу, які є невід'ємною його частиною.

Протокол складається в двох примірниках.

 

 

Протокол не обмежує прав інших громадських організацій щодо реалізації принципів державної регуляторної політики.

 

 

 

Адреси відповідальних сторін

 

 

Громадська організація                            Регуляторний орган

 

 

 

_____________________                           ________________________

м.п.                                                                  м.п.

 

Категорія: Нормативна база | Переглядів: 719 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz