П`ятниця, 29.03.2024, 14:25
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
 
Головна » 2016 » Лютий » 24 » ПРОТОКОЛ № 5 засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології
14:33
ПРОТОКОЛ № 5 засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 5

засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

                                                                                                         

       м. Кремінна                                                                                   „ 19” лютого  2016 р.                                                                                                                              10.00 каб. №12

 

 

На засіданні присутні 3 члена комісії:  Осєннов О.М., Фещенко О.В., Попов В.Г.

Відсутні 2 члена комісії: Лопата Б.А., Наумчук Ю.М.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В, заступник міського голови Макогон Н.М., начальник землевпорядного відділу  Пруденко О.П., керівник Дирекції ТОВ «Лугекоенерго» Жулинський Володимир Анатолійович, головний бухгалтер Дирекції ТОВ «Лугекоенерго».

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Повторний розгляд клопотання Дирекції ТОВ «Лугекоенерго», яке                               виноситься на розгляд 5-ї сесії.

Інформація: Пруденко О.П. – начальника землевпорядного відділу апарату                      виконавчого комітету Кремінської міської ради, Жулинський В. А. -  керівник                 Дирекції ТОВ «Лугекоенерго».

Інші питання, які виносяться на розгляд 5-ї сесії.

Інформація: Макогон Н.М. – заступник міського голови, Пилипенко Е.В. –                   секретар міської ради.

 

  1. Повторний розгляд  клопотання Дирекції ТОВ «Лугекоенерго»  щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою.

     СЛУХАЛИ:

     Пруденко  О.П., яка повторно оголосила клопотання Дирекції ТОВ «Лугекоенерго»  щодо передачі в оренду земельної ділянки строком на 50 (п’ятьдесят) років  встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленої на підставі рішення 65 сесії 6 скликання міської ради №65/38 від 21.10.2015 року і ознайомила з відповідним проектом рішення (додатки в матеріалах 5-ої сесії від 24.02.2016р.),

     Жулинського В.А. – який доповів депутатам наміри Дирекції ТОВ «Лугекоенерго» щодо проведення господарської діяльності на земельній ділянці, яку передбачається взяти в оренду для встановлення коштовного обладнання щодо переробки горючих складових терикону та вітрових генераторів і навів економічні доводи, які обґрунтовують необхідність оформлення оренди строком на 50 (п’ятьдесят років).   

                 ВИРІШИЛИ:

                 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду ТОВ «Лугекоенерго».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету  на 2016 рік.

Слухали:

Макогон Н.М., представила зміни до Кремінського міського бюджету на 2016 рік і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради..

Вирішили:

За результатами обговорення депутати вирішили підтримати без змін проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету  на 2016 рік» та  винести на розгляд 5 сесії міської ради зазначений проект рішення.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми  проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2016 рік

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам зміни до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м.Кремінна на 2016 рік та зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 

Вирішили:

             Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми  проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2016 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2016 рік та основні напрями розвитку на 2017 рік.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам  зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2016 рік та основні напрями розвитку на 2017 рік і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2016 рік та основні напрями розвитку на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до штатного розпису Кремінської міської ради.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам зміни до штатного розпису Кремінської міської ради  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про внесення змін до штатного розпису Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про   внесення змін до  Програми соціальної   підтримки   сімей, дітей  та молоді                     м. Кремінна на 2016 рік.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам зміни до Програми соціальної підтримки сімей, дітей та молоді м.Кремінна на 2016 рік  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про   внесення змін до  Програми соціальної   підтримки   сімей, дітей  та молоді м. Кремінна на 2016 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про  виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна за 2015 рік.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам звіт щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна за 2015 рік  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про  виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна за 2015 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Переліку комунального майна Кремінської територіальної громади.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам Перелік комунального майна Кремінської територіальної громади, що пропонується для затвердження  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про затвердження Переліку комунального майна Кремінської територіальної громади».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс Кремінського  КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам Перелік майна Кремінської міської ради, що пропонується для передачі на баланс Кремінського КП «Кремінна-комунсервіс»  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс Кремінського  КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про продовження роботи ліквідаційної комісії з ліквідації ЖЕК- 1.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам суть питання щодо необхідності продовження роботи ліквідаційної комісії з ліквідації ЖЕК -1  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про продовження роботи ліквідаційної комісії з ліквідації ЖЕК- 1».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про здійснення повноважень з надання відомостей з Державного земельного кадастру.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам суть питання щодо здійснення повноважень з надання відомостей з Державного земельного кадастру  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про здійснення повноважень з надання відомостей з Державного земельного кадастру».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про здійснення повноважень з формування та ведення реєстру Кремінської територіальної громади.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам суть питання щодо здійснення повноважень з формування та ведення реєстру Кремінської територіальної громади  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про здійснення повноважень з формування та ведення реєстру Кремінської територіальної громади».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про здійснення повноважень суб’єктів державної реєстрації.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам суть питання щодо здійснення повноважень суб’єктів державної реєстрації  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про здійснення повноважень суб’єктів державної реєстрації».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про переукладання договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності з ПАТ «Укртелеком».

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам суть питання щодо необхідності переукладання договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності з ПАТ «Укртелеком»  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про здійснення повноважень суб’єктів державної реєстрації».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про укладання договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності.

Слухали:

Макогон Н.М., яка доповіла депутатам суть питання щодо укладання договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності  і зачитала проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про укладання договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про здійснення регуляторної політики Кремінською міською радою.

Слухали:

Пилипенко Е.В., який доповів депутатам суть питання щодо здійснення регуляторної політики Кремінською міською радою і зачитав проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про здійснення регуляторної політики Кремінською міською радою».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Переліку регуляторних актів, які підлягають розгляду та затвердженню у 2016 р.

Слухали:

Пилипенко Е.В., який доповів депутатам зміни до Переліку регуляторних актів, які підлягають розгляду та затвердженню у 2016 році і зачитав проект рішення, який пропонується винести на розгляд 5 сесії Кремінської міської ради.

 Вирішили:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 5 сесії проект рішення «Про здійснення регуляторної політики Кремінською міською радою».

Прийнято одноголосно.

 

 

 

 

ГОЛОВА  КОМІСІЇ                                                    О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР   КОМІСІЇ                                                        О.В. ФЕЩЕНКО

Категорія: Протоколи комісій | Переглядів: 430 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz