Середа, 17.04.2024, 01:24
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
 
Головна » 2016 » Лютий » 1 » Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі
08:53
Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

КРЕМІНСЬКОГО  РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ

ЧЕТВЕРТА  СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ № 4/21

 «27»  січня  2016 р.

м. Кремінна

 

 Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі                        (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, враховуючи рішення 13 сесії  Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 122, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр» (із змінами та доповненнями), ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.    Надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, наступним громадянам: 

1.1. Коротенку Олександру Івановичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна,                        пров. Лермонтова, 15б, на земельну ділянку за місцем проживання площею відповідно до  технічного паспорту на житловий будинок індивідуального житлового фонду:

649 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Договору про надання у безстрокове використання земельної ділянки для будівництва жилого будинку на праві особистої власності, посвідченого державним нотаріусом Рубіжанської державної нотаріальної контори 02.07.1986 року,  реєстрі № 1969.

 

1.2. Слєпцову Миколі Миколайовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна,                        вул. Піддубна, 1, на земельну ділянку за місцем проживання площею відповідно до  технічного паспорту на житловий будинок індивідуального житлового фонду:

920 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Свідоцтва про право приватної власності на домоволодіння від 15.10.1996 року, зареєстрованого в реєстрі за № 5544.

1.3. Горобцю Леоніду Прокоповичу, який мешкає за адресою (без реєстрації): м. Новодружеськ, вул. Куйбишева, 42а/64, на земельну ділянку за адресою:              м. Кремінна, вул. Зарічна (вул. Петровського), 26 площею відповідно до  технічного паспорту на житловий будинок (домоволодіння):

586 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Договору про надання у безстрокове використання земельної ділянки для будівництва жилого будинку на праві особистої власності, посвідченого державним нотаріусом Кремінської державної нотаріальної контори 03.04.1961 року,  реєстрі № 782.

1.4. Васильєву Ігорю Анатолійовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна,                        вул. Октябрьська (вул. Жовтнева), 8/34, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Шевченко, 97 площею відповідно до  технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок:

1008 кв. м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, та  для ведення особистого селянського господарства,

яка використовується згідно Договору купівлі-продажу житлового будинку (садиби) від 14.02.2006 року, зареєстрованого в реєстрі за № 230.

1.5. Кулаковій Лілії Іванівні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна,                        вул. Р.Люксембург, 7/2, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна,                           вул. Басейна, 187, площею відповідно до  технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок:

623 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Рішення суду Кремінського району Луганської області від 15.01.2014 року, справа № 414/1935/13-ц, провадження № 2/414/49/2014.

1.6. Ковальову Миколі Яковичу, який мешкає за адресою: селище Стара Краснянка, вул. Шахтарська (вул. Комсомольська), 75 на земельну ділянку за місцем проживання площею відповідно до  технічного паспорту на житловий будинок індивідуального житлового фонду:

735 кв. м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Договору купівлі-продажу від 28.10.1989 року, зареєстрованого в реєстрі за № 3286.

2.  Встановити термін дії дозволу – 1 (один) рік з дня прийняття рішення.

3. Документацію виконану за допомогою землевпорядної організації, яка має право на проведення даних видів робіт, надати  на розгляд та затвердження у встановленому законом порядку. Площі земельних ділянок, вказаних у п. 1 даного рішення, по результатах виконання землевпорядних робіт уточнюються.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                                          Ю.О. Прокопенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Н А Д А Т И:

 

1

Міській раді

- 2 прим.

2

Землевпорядному відділу

- 1 прим.

3

Рубіжанській ОДПІ

-    прим.

4

Землекористувачу

- 1 прим.

5

Відділу Держгеокадастр

у Кремінському районі                           

 

-    прим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

П О Г О Д Ж Е Н О:

 

 

Секретар міської ради

 

 

Е.В. Пилипенко

 

Начальник юридичного відділу

 

Д. В. Кошаков

 

 

Начальник землевпорядного відділу

 

О.П. Пруденко

 

 

Голова постійної депутатської комісії

 

 

 

О.М. Осеннов

 

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ЧЕТВЕРТА  СЕСІЯ

 

В И П И С К А

із рішення №4/21   від   “ 27  ” січня  2016 р.

 

п. 1.1.  Надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, яка знаходиться у користуванні громадянина 

Коротенка  Олександра  Івановича,

який мешкає за адресою: м. Кремінна, пров. Лермонтова, 15б, на земельну ділянку за місцем проживання площею відповідно до  технічного паспорту на житловий будинок індивідуального житлового фонду:

649 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Договору про надання у безстрокове використання земельної ділянки для будівництва жилого будинку, на праві приватної власності посвідченого державним нотаріусом Рубіжанської державної нотаріальної контори 02.07.1986,  реєстрі № 1969.

                                 Встановити термін дії дозволу – 1 (один)  рік з дня прийняття рішення.

Міський голова                                                       Ю.О.Прокопенко

 

 

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ЧЕТВЕРТА  СЕСІЯ

 

В И П И С К А

із рішення № 4/21    від   “ 27  ” січня  2016 р.

 

п. 1.2.  Надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, яка знаходиться у користуванні громадянина

Слєпцова Миколи Миколайовича,

який мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Піддубна, 1, на земельну ділянку за місцем проживання площею відповідно до  технічного паспорту на житловий будинок індивідуального житлового фонду:

       920 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Свідоцтва про право приватної власності на домоволодіння від 15.10.1996 року, зареєстрованого в реєстрі за № 5544.

                             Документацію виконану за допомогою землевпорядної організації, яка має право на проведення даних видів робіт, надати  на розгляд та затвердження у встановленому законом порядку. Площа земельної ділянки, вказаної у п. 1 даного рішення, по результатах виконання землевпорядних робіт уточнюється. 

                           Встановити термін дії дозволу – 1 (один)  рік з дня прийняття рішення.

                    Міський голова                                                                    Ю.О.Прокопенко

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ЧЕТВЕРТА  СЕСІЯ

 

В И П И С К А

із рішення №4/21  від   “ 27  ” січня  2016 р.

п. 1.3.  Надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, яка знаходиться у користуванні громадянина

Горобця Леоніда Прокоповича,

який мешкає за адресою (без реєстрації): м. Новодружеськ, вул. Куйбишева, 42а/64, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Зарічна (вул. Петровського), 26 площею відповідно до  технічного паспорту на житловий будинок (домоволодіння):

       586 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Договору про надання у безстрокове використання земельної ділянки для будівництва жилого будинку на праві особистої власності, посвідченого державним нотаріусом Кремінської державної нотаріальної контори 03.04.1961 року,  реєстрі № 782.

                             Документацію виконану за допомогою землевпорядної організації, яка має право на проведення даних видів робіт, надати  на розгляд та затвердження у встановленому законом порядку. Площа земельної ділянки, вказаної у п. 1 даного рішення, по результатах виконання землевпорядних робіт уточнюється.

                         Встановити термін дії дозволу – 1 (один)  рік з дня прийняття рішення.

Міський голова                                                       Ю.О.Прокопенко

 

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ЧЕТВЕРТА  СЕСІЯ

В И П И С К А

із рішення № 4/21   від   “ 27  ” січня  2016 р.

п. 1.4.  Надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, яка знаходиться у користуванні громадянина 

Васильєва  Ігоря  Анатолійовича,

який мешкає за адресою: м. Кремінна,  вул. Октябрьська (вул. Жовтнева), 8/34, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Шевченко, 97 площею відповідно до  технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок:

     1008 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, та для ведення особистого селянського господарства,

яка використовується згідно Договору купівлі-продажу житлового будинку (садиби) від 14.02.2006 року, зареєстрованого в реєстрі за № 230.

                             Документацію виконану за допомогою землевпорядної організації, яка має право на проведення даних видів робіт, надати  на розгляд та затвердження у встановленому законом порядку. Площа земельної ділянки, вказаної у п. 1 даного рішення, по результатах виконання землевпорядних робіт уточнюється. Встановити термін дії дозволу – 1 (один)  рік з дня прийняття рішення.

Міський голова                                                                Ю.О.Прокопенко

 

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ЧЕТВЕРТА  СЕСІЯ

 

В И П И С К А

із рішення № 4/21   від   “ 27  ” січня  2016 р.

п. 1.5.  Надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, яка знаходиться у користуванні громадянки 

Кулакової  Лілії Іванівни,

яка мешкає за адресою: м. Кремінна,  вул. Р.Люксембург, 7/2, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна,  вул. Басейна, 187, площею відповідно до  технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок:

       623 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Рішення суду Кремінського району Луганської області від 15.01.2014 року, справа № 414/1935/13-ц, провадження № 2/414/49/2014.

                             Документацію виконану за допомогою землевпорядної організації, яка має право на проведення даних видів робіт, надати  на розгляд та затвердження у встановленому законом порядку. Площа земельної ділянки, вказаної у п. 1 даного рішення, по результатах виконання землевпорядних робіт уточнюється.   Встановити термін дії дозволу – 1 (один)  рік з дня прийняття рішення.

                    Міський голова                                                                    Ю.О.Прокопенко

 

 

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ЧЕТВЕРТА  СЕСІЯ

 

В И П И С К А

із рішення № 4/21    від   “ 27  ” січня  2016 р.

п. 1.6.  Надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, яка знаходиться у користуванні громадянина 

Ковальова  Миколи   Яковича,

який мешкає за адресою: селище Стара Краснянка, вул. Шахтарська (вул. Комсомольська), 75 на земельну ділянку за місцем проживання площею відповідно до  технічного паспорту на житловий будинок індивідуального житлового фонду:

735 кв. м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

яка використовується згідно Договору купівлі-продажу від 28.10.1989 року, зареєстрованого в реєстрі за            № 3286.

                             Документацію виконану за допомогою землевпорядної організації, яка має право на проведення даних видів робіт, надати  на розгляд та затвердження у встановленому законом порядку. Площа земельної ділянки, вказаної у п. 1 даного рішення, по результатах виконання землевпорядних робіт уточнюється. Встановити термін дії дозволу – 1 (один)  рік з дня прийняття рішення.

                    Міський голова                                                              Ю.О.Прокопенко

Категорія: Рішення 4 сесії | Переглядів: 447 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz