Вівторок, 16.04.2024, 15:25
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
 
Головна » 2013 » Грудень » 15 » 5 грудня 2013 р. відбулася позачергова 42 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.
14:41
5 грудня 2013 р. відбулася позачергова 42 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.

5 грудня 2013 р. відбулася позачергова 42 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.

5 грудня 2013 р. відбулася позачергова 42сесія Кремінської міської ради шостого скликання. Головував на сесії міський голова Гриценко В.І. На порядок денний було винесено питаня про громадсько-політичну ситуацію в Україні.

За результатами обговорення депутати прийняли звернення до до Президента України, Кабінету Міністрів України, політичних партій, громадянам України.

ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ, КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ, ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ ТА ГРОМАДЯН УКРАЇНИ

Тривожні події суспільно-політичного життя в Україні змусили депутатський корпус Кремінської міської ради Луганської області заявити про стурбованість ескалацією політичного протистояння.

Кроки, прийняті керівництвом держави, спрямовані на захист національних економічних інтересів, були використані як привід для розпалювання неабияких пристрастей у суспільстві у всіх негативних проявах.

Ми поділяємо прагнення наших співгромадян досягти гідного рівня благополуччя, демократії й поваги до законів, але без руйнації економічних зв’язків із Російською Федерацією, країнами Митного Союзу, іншими партнерами, від взаємодії з якими залежить сталий економічний розвиток України і добробут її громадян. Ми поважаємо конституційне право кожного громадянина на вільне волевиявлення. Разом з тим засуджуємо усі провокаційні дії, що несуть загрозу життю і здоров’ю людей, завдають шкоди національній економіці та міжнародному іміджу нашої держави та можуть бути оцінені як намагання повалити конституційний лад.

Всі обставини тривожних подій, що відбулися в столиці нашої держави, мають бути ретельно перевірені правоохоронними органами. Але висновки належить зробити всьому нашому суспільству. Ініціатори масових акцій мають усвідомлювати досвід недавньої історії, рівень своєї відповідальності та до яких наслідків може призвести розділення людей на «своїх» і «чужих».

Навпаки, процес будь-якої інтеграції потребує, насамперед, консолідації суспільства України заради єдиної мети.

Ми закликаємо усі політичні партії та громадські організації об’єднатися навколо національних інтересів, не розбурхувати суспільство і не нагнітати напругу в трудових колективах і навчальних закладах, дотримуватися законності та порядку, не допустити блокування державних установ і підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.


Категорія: Новини | Переглядів: 481 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz