Вівторок, 16.04.2024, 20:23
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
 
Головна » 2013 » Травень » 17 » 24 квітня 2012 р. відбулася 35 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.
16:23
24 квітня 2012 р. відбулася 35 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.

24 квітня 2013 р. відбулася 35 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.

24 квітня 2012 р. відбулася 35 сесія Кремінської міської ради шостого скликання. Головував на сесії міський голова Гриценко В.І. На порядок денний було винесено 21 питання.

На виконання Правил благоустрою території міста Кремінна, затверджених рішенням сесії Кремінської міської ради шостого скликання від 04.05.2011 № 9/3, враховуючи необхідність визначення обсягів виробництва та реалізації послуг зі збирання, вивезення та утилізації побутових відходів під час укладання договорів та здійснення розрахунків з виконавцями послуг депутати затвердили правила з організації збирання, перевезення та утилізації побутових відходів на території Кремінської міської ради (докладніше можна ознайомитися у розділі «Рішення міської ради»).

За розглядом пропозиції Державного управління охорони навколишнього природнього середовища в Луганській області, на виконання Регіональної цільової програми розвитку екологічної мережі Луганської області на 2010-2020 роки, з метою збереження типових природних рослинних комплексів, охорони рослинного та тваринного світу, підтримки загального екологічного балансу в регіоні сесією надана згода на оголошення заповідного урочища «Широке» площею 122 га, розташованого в кварталі 1-4 Сіточного мисливського лісництва Державного підприємства «Кремінське лісомисливське господарство» на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області за межами населеного пункту, на оголошення заповідного урочища «Хрящуваха» площею 14.9 га, розташованого в кварталі 20 виділі 4 Житлівського мисливського лісництва Державного підприємства «Кремінське лісомисливське господарство» на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області за межами населеного пункту, на оголошення загальнозоологічного заказника «Жеребець» площею 55.0 га, розташованого в кварталі 134 виділі 1-19 Серебрянського мисливського лісництва Державного підприємства «Кремінське лісомисливське господарство» на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області за межами населеного пункту.

З метою удосконалення порядку розміщення зовнішньої реклами в місті Кремінна, забезпечення прозорості процедури одержання і погодження документів, які необхідні для отримання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, активізації діяльності розповсюджувачів зовнішньої реклами, сприяння розвиткові підприємництва в місті та поповнення міського бюджету внесені зміни до підпункту 2.1 пункту 2 Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Кремінна внести зміни, а саме: замість «Робочий орган – комунальне підприємство «Комбінат комунальних підприємств» слід читати Робочий орган – комунальне підприємство «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС».

Розглянувши рішення Кремінської районної ради від 17 січня 2013 року №24/8 «Про безоплатну передачу в комунальну власність Кремінської міської територіальної громади, нерухомого майна – частину будівлі (415,7 кв.м.) по пров. Бульварний № 4, м. Кремінна», та у зв’язку з необхідністю відновлення функціонування дитячого дошкільного закладу «Івушка», сесія прийняла рішення щодо прийняти безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району в комунальну власність Кремінської міської територіальної громади нерухоме майно – частину будівлі (415,7 кв. м.), розташовану за адресою: м. Кремінна, провулок Бульварний, № 4, м. Кремінна Луганської області,остаточною балансовою вартістю 192 833,00 (сто дев’яносто дві тисячи вісімсот тридцять три грівні нуль, нуль коп.) та доручила Кремінському міському голові Гриценку В.І. здійснити процедуру приймання-передачі майна, відповідно до чинного законодавства.

Депутати розглянули клопотання настоятеля Кремінського Свято-Троїцького Храму Протоієрея Володимира (Попова) щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва храмів-каплиць та вирішили надати дозволи Парафії Свято-Троїцького Храму Української Православної Церкви Сєвєродонецької Єпархії на складання детального плану території будівництва та розміщення храму-каплиці, за адресою: м. Кремінна, пл. Красна, сквер «Слави» та на розміщення каплиці за адресою: м. Кремінна, район вул. 31 Січня.

Одним із найважливіших стратегічних завдань у вирішенні проблеми зміцнення здоров¢я дітей, молоді та сімей з дітьми, забезпечення їх соціального захисту є створення системи оздоровлення та відпочинку.

Відповідно до Законів України від 04.09.2008р. № 375-VІ «Про оздоровлення та відпочинок дітей», від 26.04.2001 №402-ІІІ «Про охорону дитинства», постанови Кабінету Міністрів України від 14.05.1997р. №323 «Про організаційне і фінансове забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей в Україні», Кремінська міська рада затвердила міську «Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2013р.

Відповідно до заходів програми забезпечується оздоровлення дітей пільгових категорій шляхом їх направлення до оздоровчого комплексу «Южний» (АР Крим, Бахчисарайський район, с. Піщане, Верхній городок, 34) – 4 осіб та до ПЗОВ «Мрія» - 4 осіб на відпочинок та оздоровлення,до санаторію «Озерний» (Кремінський район) 1 особу з супроводом 1 чоловіка(хворі на сахарний діабет).

Фінансування даних заходів заплановано на суму 27084,00 грн. та буде здійснюватися за рахунок коштів загального фонду міського бюджету м. Кремінна поетапно:

І етап: серпень 2013 року – 10200,00 грн. для оздоровлення дітей у ПЗОВ «Мрія»;

ІІ етап: серпень 2013 року – 16884,00 грн. для оздоровлення дітей у оздоровчому комплексі «Южний».

Ш етап: серпень 2013 року – 4725.00 грн. для оздоровлення дітей, хворих на цукровий діабет в санаторії "Озерний" Кремінського району.

Враховуючи внесення змін до бюджету міської ради на 2013 рік за підсумками роботи за перший квартал 2013 року, керуючись п.22 ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні”, сесія затвердила зміни до програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Кремінна на 2013 рік. Змінами передбачено виділення коштів на придбання техніки для комунальних підприємств .

Для вирішення питання щодо погашення заборгованості по заробітній платі працівникам ліквідованого КП ККП депутати надали дозвіл відділу державної виконавчої служби Кремінського районного управління юстиції на відчуження рухомого майна комунальної власності Кремінської територіальної громади, яке знаходиться на балансі Кремінського комбінату комунальних підприємств і перебуває під публічним обтяженням та зобов’язали виконком Кремінської міської ради надати відділу державної виконавчої служби Кремінського районного управління юстиції документи, необхідні для проведення відчуження рухомого майна.

Для посилення контролю за діяльністю комунальних підприємств та досягнення позитивних зрушень у забезпеченні фаховим підбором керівників комунальних підприємств сесія рекомендувала міському голові призначати керівників комунальних підприємств та установ відповідно до ч. 10 п. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» після узгодження кандидатур на засіданні профільних постійних депутатських комісій та на пленарному засіданні Кремінської міської ради, без прийняття відповідного рішення .

З метою організації порядку продажу вільних земельних ділянок комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіції, емфітевзису) на конкурентних засадах (земельних торгах ) на сесії був затверджений склад комісії з добору вільних земельних ділянок комунальної власності, які виставляються для продажу або прав на них на конкурентних засадах (земельних торгах), які розташовані в межах населених пунктів Кремінської міської ради та затверджений перелік вільних земельних ділянок комунальної власності, які виставляються для продажу або прав на них на конкурентних засадах (земельних торгах).

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, рішення двадцять сьомої сесії Кремінської міської ради п’ятого скликання від 23.12.2008 р. № 27/5 "Про умови оплати праці працівників апарату виконавчого комітету міської ради” сесія преміювала керівний склад міської ради з фонду економії заробітної плати.

Також, були розглянуті земельні питання приватного характеру.


Категорія: Новини | Переглядів: 629 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz