Четвер, 28.03.2024, 18:25
...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
 
Головна » 2013 » Липень » 8 » 19 червня 2013 р. відбулася 36 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.
10:17
19 червня 2013 р. відбулася 36 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.

19 червня 2013 р. відбулася 36 сесія Кремінської міської ради шостого скликання.

19 червня 2013 р. відбулася 36 сесія Кремінської міської ради шостого скликання. Головував на сесії міський голова Гриценко В.І. У роботі сесії прийняли участь голова районної державної адміністрації Яворський П.М., голова районної ради Назаренко Ю.І., представник РВУМВС Молчанов Р.В., керівники комунальних підприємств. На порядок денний було винесено 39 питань.

Заслухавши інформацію заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку, будівництва, земельних відносин, охорони довкілля Китайгори І.О., депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна на 2013 рік. Зміни передбачають виділення коштів на придбання техніки для комунальних підприємств та проведення змагань з міні футболу на призи Кремінської міської ради серед дворових команд до Дня міста.

Після уточнення програми були внесені зміни до бюджету міської ради на 2013 р.

За результатами розгляду депутатськими комісіями питання про виконання виробничого плану комунальними підприємствами Кремінське ВУВКГ та КП «Кремінна-Комунсервіс» за І квартал 2013 року, рішенням сесії була створена депутатська комісія по перевірці фінансово-економічної діяльності та визначення шляхів подолання кризової ситуації на комунальних підприємствах Кремінського ВУВКГ та КП «Кремінна-Комунсервіс».

Також, своїм рішенням депутати зобов'язали:

  • керівників комунальних підприємств КП «Кремінна-Комунсервіс» та Кремінського ВУВКГ: ліквідувати та не допускати збільшення фінансової заборгованості на підприємствах, до 21.06.2013 р. розробити та надати на розгляд виконавчого комітету плани заходів щодо виходу підприємств з кризового стану.
  • виконавчий комітет міської ради посилити оперативний контроль за діяльністю комунальних підприємств, заявки на виконання робіт проводити відповідно до передбачених бюджетом асигнувань прийняти заходи щодо погашення міською радою заборгованості комунальним підприємствам за виконані роботи.

Інформація про хід проведення осінньо-зимового періоду 2012-2013р та підготовку до осінньо-зимового періоду 2013-2014р у м.Кремінна об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери територіальної громади була прийнята до відома. Було зазначено що підготовка проходить відповідно до затвердженого плану заходів та графіку виконання робіт щодо підготовки об»ектів житлового фонду. Прийнятим рішенням рекомендовано виконавчому комітету забезпечити контроль за виконанням заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери територіальної громади до осінньо – зимового періоду 2013-2014 років та заслухати це питання у вересні поточного року.

За результатами розгляду питання про виконання Комплексної програми профілактики злочинності в м. Кремінна на 2011 - 2015 роки, звіт заступника міського голови про виконання програми прийнятий до відома.

Також доручено виконавчому комітету міської ради розглянути на виконкомі питання щодо режиму роботи магазину «Караван» та систематично проводити спільні рейди з питань благоустрою та дотримання правил громадського порядку.

Депутати заслухали звіт заступника міського голови про роботу дошкільних навчальних закладів та клубіних закладів міста, які знаходяться на балансі Кремінської міської ради.

Були окреслені основні проблемні питання, які необхідно вирішувати.
Рішеннями сесії доручено виконкому:

  • провести поточні ремонти в дитячих навчальних закладах у термін до 01 вересня 2013 року;
  • до 01.09.2013 р. розробити та надати на розгляд сесії міської ради Програму розвитку дошкільної освіти на території Кремінської міської ради ;
  • провести аналіз виконання плану відвідування дітей у дитячих навчальних закладах;
  • розглянути питання оптимізації структири дошкільних навчальних закладів;
  • розглянути питання огляду хворих дітей, які відвідують міські дошкільні навчальні заклади одним педіатром;
  • посилити контроль за дотриманням режиму роботи клубів, проведенням культурно-мистецьких заходів в клубних закладах міської ради;
  • розглянути питання про проведення поточного ремонту та поліпшенню матеріально-технічної бази клубів;

Також, депутати визнали роботу клубів с. Житлівка, с Червона Діброва, «Кремінна» доброю, роботу клубу с. Ст. Краснянка недостатньою.

З метою розвитку фізичної культури та спорту у місті та заохочення дітей та молоді до здорового способу життя, на виконання міської програми розвитку фізичної культури і спорту, Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Кремінна на 2013 р., з нагоди Дня міста, рішенням сесії затверджено Положення про проведення змагань з міні-футболу на призи Кремінської міської ради серед дворових команд та кошторис витрат на проведення змагань.

На виконання рішення сесії Кремінської міської ради від 20.03.2013 № 34/10, керуючись положеннями Закону України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малої приватизації)” зі змінами та доповненнями № 2171-ХІІ від 06.03.1992, розділом 4 Положення “Про порядок визначення та застосування способів приватизації щодо об’єктів малої приватизації” затверджене Наказом ФДМ України від 30.07.1998 р. № 1511 і зареєстроване Мінюстом України 10.09.1998 р за № 558/2998 сесія міської ради продовжила дію Звіту про оцінку частки нежитлового вбудованого приміщення другого поверху, загальною площею 265,34 кв.м до моменту нотаріального посвідчення договору купівлі – продажу вказаного майна та затвердила Протокол № 1 результатів проведення аукціону з продажу об’єкту комунальної власності – нежитлових вбудованих приміщень, загальною площею 265,34 квадратних метри, які розташовані за адресою: місто Кремінна проспект Леніна № 14 та зобов’язала виконком, від імені Кремінської міської ради укласти Договір купівлі-продажу, який підлягає нотаріальному посвідченню з Буйнак В.В. у п’ятиденний термін з дня затвердження протоколу.

Розглянувши подання голови ліквідаційної комісії з ліквідації комунального підприємства ЖЕК було продовжено роботу ліквідаційної комісії з ліквідації ЖЕК - 1 на 4 чотири місяці, до 01.09.2013 року. Рішенням, також, доручено голові ліквідаційної комісії підготувати документи для проведення аудиторської перевірки та провести її до 01.08.2013 р.

У зв”язку з виконанням робіт по відновленню водоводу на санаторій «Озерний», з метою безперебійного водопостачання лікувально-профілактичних закладів, розглянувши звернення керівника Кремінського ВУ ВКГ Виноградова В.В. міська рада надала дозвіл Кремінському ВУ ВКГ на використання 150 погонних метрів труби діаметром 325 мм (стальної), цільового призначення «для реконструкції полів фільтрації м. Кремінна», для ліквідації наслідків крадіжки трубопроводу та відновлення водоводу на санаторій «Озерний».

Розглянувши рішення Кремінської районної ради , депутати надали згоду на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району в комунальну власність Кремінської міської територіальної громади театрального помосту, початковою балансовою вартістю 20833,00 грн. (двадцять тисяч вісімсот тридцять три гривні 00 коп.) та на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району в комунальну власність Кремінської міської територіальної громади нерухомого майна – будівлю Старокраснянської початкової школи, розташованої за адресою: вул.Комсомольська, 26, м.Кремінна Луганської області.

З метою ефективної роботи комісії з питань регламенту , законності , депутатської діяльності та етики, зв 'язку із засобами масової інформації даної комісії, рішенням сесії головою цієї комісії обраний Бабушкін В.В.

У зв’язку зі смертю члена виконавчого комітету міської ради голови міської ветеранської організації Плєшакова Віталія Пилиповича відповідно до клопотання ради Кремінської районної організації ветеранів до складу виконавчого комітету міської ради був введений голова міської ветеранської організації ветеранів Шаповалов Анатолій Миколайович.

З метою ліквідації та недопущення несанкціонованих звалищ в приватному секторі забудови міста Кремінна, якісного виконання послуг, що надає підприємство комунальної власності територіальної громади міста Кремінна - КП «Кремінна-Комунсервіс», відповідно до рішення сесії 16/27 від 16.11.2011 «Про визначення основного виконавця функцій комунального обслуговування», сесія передала в безкоштовне користування КП «Кремінна-Комунсервіс» транспортний засіб – сміттєвоз для виконання послуг мешканцям багатоповерхових забудов міста Кремінна з вивозу твердих побутових відходів з підписанням договору безкоштовного користування автотранспортним засобом з 01.07.2013. по 31.12.2013.

Відповідно до ст.ст. 14, 15 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, рішенням сесії присвоєно Гриценку Віктору Івановичу – Кремінському міському голові, сьомий ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах четвертої категорії посад з 01 червня 2013 року.

У відповідності до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», для визначення умов провадження торгівельної діяльності за межами торгівельних приміщень на території об»єктів благоустрою міста з урахуванням архітектурних, санітарно-гігієнічних, пожежних, торгівельних норм було включено до Переліку регуляторних актів, які підлягають розгляду та затвердженню у 2013 р. регуляторний акт «Про затвердження Порядку провадження торгівельної діяльності за межами торгівельних приміщень на теритооріх об'єктів благоустрою міста Кремінна».

Депутати затвердили план роботи міської ради на друге півріччя 2013 року.

Розглянувши детальний план території щодо розміщення храму–каплиці Парафії Свято-Троїцького Храму на території паку «Слави», враховуючи клопотання настоятеля Кремінського Свято-Троїцького Храму Протоієрея Володимира (Попова) щодо відведення земельної ділянки для будівництва храму-каплиці, рішення громадської ради сесія затвердила детальний план території розміщення храму–каплиці Парафії Свято-Троїцького Храму на території паку «Слави» м. Кремінна та надала дозвіл на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0300 га.

Також були розглянуті земельні питання приватного характеру.


Категорія: Новини | Переглядів: 651 | Додав: hanabe
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz